Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.4

Baserat på 2 betyg
i
0
0
0
1
1
Betygsätt produkten
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Depend

7day

Just Like Magic Festive Season 70022
2 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Glittra, gläns och gnistra i 7day Just Like Magic, åtta glitterlack från klassiskt julröd till gnistrande vit. I kollektionen finns även guld, silver, svart och brons som blir extra magiska till glittrig make up på nyårsfesten.

Depend 7day är lacksystemet för dig som söker ett nagellack med superglans, högklassig hållbarhet och ”gel feeling”. Denna hybridformula håller i upp till en vecka, är lätt att applicera och du tar enkelt bort lacket med Depend nagellackremover. Depend 7day är en 4-stegsbehandling och med detta Starter Kit får du de basprodukter som du alltid behöver, förutom färgen (steg 3): Steg 1 – 7day CLEANSER som milt rengör nagelytan. Steg 2 – 7day Protecting BASE som ger den perfekta fästytan för det färgade lacket och skyddar dina naglar från eventuella missfärgningar. Steg 4 – 7day Hybrid TOP som förseglar, ger superglans, högklassig hållbarhet och ”gel feeling”. Ingen LED-/UV-lampa behövs, utan lacksystemet härdar i normalt dags-/lampljus.

  • Kategori:Nagellack
  • Artikelnummer:
    1092-467-0022

Nyheter och erbjudanden

Bli medlem i vår kundklubb och ta del av våra nyhetsbrev och sms så att du inte missar några erbjudanden eller kampanjer!

Följ oss

Kundtjänst

Information

Copyright 2024