1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

4.8

Baserat på 8 betyg
0
0
0
2
6
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 14 månader sedan

  Bästa ever!!!

  Jag har använt denna serien i några år nu, vill aldrig gå tillbaka till det gamla sättet!
  Jag måste ta bort lacket för att det vuxit ut. Då jobbar jag ändå på förskola, är mamma och kommer aldrig ihåg att ta på mig diskhandskar😆
  5 gillar
 • för 8 månader sedan

  Snyggt och håller otroligt bra

  Jag är verkligen inte duktig på att måla naglarna. Blir ofta utanför på högerhanden. Det här nagellacket är otroligt enkelt att få riktigt snyggt. Håller jättebra!
  Gilla
 • för 9 månader sedan

  Bra!

  Ett bra vardagslack. Håller hyfsat, jag jobbar som florist så det krävs extra mycket av nagellacket!
  Gilla
 • för 26 månader sedan

  👍🏻

  Den här är så perfekt på sommaren, är så fin och somrig. Torkar fort och utan slitage.
  2 gillar
 • för 31 månader sedan

  Mycket prisvärt.

  Jag har använt 7 dag-produkterna i en månad nu. Det tar ett par målningar innan jag fick ett snyggt och jämnt resultat med själva färglacken men i övrigt bara plus plus plus! Snabbt och lätt att använda och håller bra. Jag är jättenöjd!
  Gilla

Depend
7day
Step 3 Goth Black

8 Betyg
39:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Nagellacket för dig som söker en polish med högklassig hållbarhet. 

Depend 7Day Hybrid Polish ger superglans och gel feeling. Hybrid Polish innehåller en hybridformula som håller upp till en vecka, är lätt att applicera och du tar enkelt bort lacket med Depend nagellacksremover.

Med 7Day Hybrid Polish behövs ingen LED-/UV-lampa, utan lacksystemet härdar i normalt dags-/lampljus.Användning av 7Day Hybrid Polish När du applicerar Depend 7 day Base, Polish och Top gör du alltid alla 10 naglarna i en följd. 

Rengör naglarna med Depend 7 day Cleanser. Vänta 30 sekunder så att ytan är helt torr. Applicera 7 day protecting Base på alla naglarna. Börja på lillfingret (från höger eller vänster. Därefter kan du direkt applicera det första lagret av 7 Day Hybrid Polish. Vänta för säkerhets skull 30 sekunder innan lager 2 appliceras. Vänta även här 30 skunder extra innan du applicerar 7 Day Top. Du avslutar med att applicera Hybrid Top i 2 lager. Vänta 3 minuter innan du applicerar sista lagret Hybrid Top. Efter 5 minuter är 7 Day-behandlingen torr så att du kan vidröra lackytan.

Depend har gjort det enklare för dig att välja färg på nagellacket! Med 3 olika symboler som visar täckningsgraden på Hybrid polish: Täckande, halvtäckande och transparent. Självklart kan de täcka mer med fler lager, de har utgått från 2 tunna lager.


5ml

 

 • Kategori:Nagellack
 • Artikelnummer:
  1092-167-7013

Köps ofta tillsammans

78:-
97:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019