Depend Blondering för Brunt-Ljusbrunt hår

38 Betyg
89:-

Fler nyanser

Depend Blondering för Brun-Ljusbrunt hår
Depends Slingor och Blondering ger Dig de absolut ljusaste nyanserna på ett snabbt, säkert och skonsamt sätt. Specialingredienser ger det resultat Du förväntar Dig av en bra Sling- och Blonderingsprodukt.

Veteprotein skyddar och bevarar hårets naturliga egenskaper under behandlingen.

Jojobaolja är fuktighetsbevarande och har mjukgörande effekter som gör att håret behåller sina naturliga egen-skaper trots att blekning av håret är en stark behandling.

Aloe Vera vårdar, återfuktar och ger en härlig glans åt Din nya, ljusa look.

Med blonderingen kan Du:
- Ljusa upp håret olika mycket beroende på vilken färg ditt hår har i utgångsläget (se färgkarta på förpackning). Verkningstiden avgör det slutresultat Du önskar.
- Ljusa upp Din naturliga hårfärg om Du ska färga håret i en ljusare ton än normalt.
- Ljusa upp ett tonat eller färgat hår som har blivit mörkt.- Ta bort gammal hårfärg.

 • Kategori:Blekning
 • Artikelnummer:
  1092-333-0000
4 användarbilder

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.2

Baserat på 38 betyg
10
4
6
3
15
 • för 3 månader sedan

  Ett förtydligande & Mitt omdöme:

  Vill bara förtydliga då många allmänt gör denna missen i sina recensioner på olika blekningar & oavsiktligt kan ”lura” andra som är nyfikna på att testa att bleka håret själva för första gången hemma & sedan blir väldigt upprörda.

  Ditt hår blir alltid gult efter en blekningsprocess,
  till & med även om du redan är blond & vill bli ännu ljusare. Detta är en helt normal process vid blekning.
  Att du får orange hår efter en blekning från att ha blekt från till exempel en brun hårfärg är också helt normalt då du förmodligen har haft röda pigment i din bruna hårfärg. Eller bara allmänt haft en mörk hårfärg. Du kan aldrig få en platinavit grund eller en perfekt blond färg direkt efter en blekningsprocess, vilket många nybörjare av blekning hemma förväntar sig. Du kan behöva att bleka det 2-3-4 gånger. Jag minns att jag själv blev så arg, ledsen & förtvivlad första gången & sprang till frisören när jag blev knallgul & totalt orange.

  ————————————————————————————

  Denna blekning från Depend är faktiskt hur bra som helst! Trots att man reflekterar Depend som ett B-märke från tidiga tonåren. Den kommer precis som vilken annan blekning som helst att ge dig ett gult & orange hår, vilket som sagt är helt normalt. Men jag tycker också att det hittills för mig, är den blekning som lämnar minst gula & orangea nyanser.

  Jag använder alltid denna blekningen från Depend & alltid innan jag ska bleka mitt hår så dränker jag först mitt hår med en riktigt fet kokkos olja. Jag spär även ut blekningen med ett ofärgat (vitt) balsam. Det ger inte 100% skydd & inte heller 50% skydd, men åtminstone lite fukt. Har du mycket röda pigment i håret att bli av med så kan du istället spä ut med head & shoulders som även funkar som ett ”avfärgningsmedel”. Tänk dock på att head & shoulders inte är särskilt återfuktande.

  Efter att jag blekt mitt hår så brukar jag även ha i en hårinpackning i cirka 1-1/2 timma med plastfolie på huvudet & en turban för att hålla värmen.
  gillar
  • hanna
   för 3 månader sedan
   Assåå?? Tog den här färgen, hade i max 10 minuter och fick resultatet jag har på min profilbild. Är super nöjd nu, lite silverschampoo ibland tonar ner och de få röda slingorna kvar ger en bra nyansskillnad i håret så det ser slingat ut och naturligt!
   gillar
  • ida
   för 2 månader sedan
   Jag tänkte använda denna men jag har lite olika färger i håret nu hur mycket får man bleka då?
   gillar
  • Detta inlägg är borttaget
  för att lämna en kommentar
 • Demens blekning

  Hej
  När kommer blekningen in igen?😃
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   idag 14:00
   Hej Emma! Den beräknas komma in igen inom 1-2 veckor.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Toppen!

  Hade ca 15cm (?!) lång utväxt och färgade håret i 2 omgångar med 2 paket av denna. Blev mkt gult så avslutade med L’oreal Casting Creme Gloss 1010 Extra ljus askblond. Fick perfekt kall, vitblond färg. Preparerade håret med kokosolja före alla 3 färgningar för mindre slitage. På bilden har jag ej använt silverschampoo. #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Ingen skillnad?

  Färgade på ljusbrunt obehandlat hår och gav i princip ingen skillnad? Blekt många hår tidigare och aldrig upplevt detta. Håret kändes bara torrare och slitnare än innan färgningen.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Blond

  Om jag sätter i denna i mitt blonda hår.
  Blir det gult då?
  gillar
  • josefine
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 månad sedan
   Hej Lise-Lotte. Det beror på vilka underliggande pigment du har i håret och hur mörk du är just nu. Ibland kan det krävas två blekningar och sedan en nyansering för att få nyansen kallt blond. Och för vissa blir resultatet kallt direkt 🙂
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Nöjd

  Tog dock två blekningar, en i hårbotten för att blek utväxt och sedan en till för resten av håret. Blev inte slitet, bra jämn gul ton som försvann tack vare casting gloss ask blond och fanola silverschampoo
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.