15 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 78 betyg
18
5
7
6
42
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 18 månader sedan

  Ett förtydligande & Mitt omdöme:

  Vill bara förtydliga då många allmänt gör denna missen i sina recensioner på olika blekningar & oavsiktligt kan ”lura” andra som är nyfikna på att testa att bleka håret själva för första gången hemma & sedan blir väldigt upprörda.

  Ditt hår blir alltid gult efter en blekningsprocess,
  till & med även om du redan är blond & vill bli ännu ljusare. Detta är en helt normal process vid blekning.
  Att du får orange hår efter en blekning från att ha blekt från till exempel en brun hårfärg är också helt normalt då du förmodligen har haft röda pigment i din bruna hårfärg. Eller bara allmänt haft en mörk hårfärg. Du kan aldrig få en platinavit grund eller en perfekt blond färg direkt efter en blekningsprocess, vilket många nybörjare av blekning hemma förväntar sig. Du kan behöva att bleka det 2-3-4 gånger. Jag minns att jag själv blev så arg, ledsen & förtvivlad första gången & sprang till frisören när jag blev knallgul & totalt orange.

  ————————————————————————————

  Denna blekning från Depend är faktiskt hur bra som helst! Trots att man reflekterar Depend som ett B-märke från tidiga tonåren. Den kommer precis som vilken annan blekning som helst att ge dig ett gult & orange hår, vilket som sagt är helt normalt. Men jag tycker också att det hittills för mig, är den blekning som lämnar minst gula & orangea nyanser.

  Jag använder alltid denna blekningen från Depend & alltid innan jag ska bleka mitt hår så dränker jag först mitt hår med en riktigt fet kokkos olja. Jag spär även ut blekningen med ett ofärgat (vitt) balsam. Det ger inte 100% skydd & inte heller 50% skydd, men åtminstone lite fukt. Har du mycket röda pigment i håret att bli av med så kan du istället spä ut med head & shoulders som även funkar som ett ”avfärgningsmedel”. Tänk dock på att head & shoulders inte är särskilt återfuktande.

  Efter att jag blekt mitt hår så brukar jag även ha i en hårinpackning i cirka 1-1/2 timma med plastfolie på huvudet & en turban för att hålla värmen.
  35 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 12 månader sedan
   Hej Becca :)
   Ja, en blekning innehåller kemikalier.
   1 gillar
 • Toppen

  Bra blekning som jag kommer köpa igen.
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Effektiv och prisvärd!

  En kanonblekning! Första gången jag prövade denna och jag blev förvånad över resultatet. Vanligtvis brukar jag få lämna i blekningen mycket mycket längre tid än vad man ska pga mina röda pigment, men denna gjorde jobbet på utsatt tid! Det enda minuset är dock att jag saknar är dock en pip på appliceringsflaskan som dom flesta blekningar har, nu när jag fick blanda det i en skål och lägga i med händerna hamnade en del blekning på längderna som inte behövde blekas.

  Ett gott tips; ha en bra inpackning till hands efteråt, mitt hår blev ganska tovigt när jag skulle skölja ur färgen så fick ha i mycket balsam, något jag inte brukar behöva.
  #tävling
  Gilla
 • Aldrig mer...

  Jag har tidigare använt blekning av annat märke och det gick hur bra som helst. Aldrig haft problem med det eller färg.
  - Läste sedan om denna produkt och att den skulle vara mycket mer skonsam mot håret än andra blekningar.
  - För 3-4 dagar sedan skulle jag bleka utväxten och sedan kamma ut allt i håret för ett mer naturligt resultat.
  - Plötsligt, efter en liten stund, kändes det som att håret skulle börja brinna och det gjorde så vansinnigt ont. Jag var tvungen att slänga mig in i duschen för att skölja ur allt. Hårsnodden som jag satt upp håret med (den var utan nån metall) var precis som håret... jättevarmt.
  - Jag använde självklart efterbehandlingen för att lindra smärtan och för att håret skulle må bättre.
  - Sedan dess tappar jag jättemycket hår och eftersom verkningstiden inte hann fullföljas så blektes inte utväxten baktill ordentligt.
  - Mitt hår var friskt och starkt innan detta... Förutom att jag tappar massa hår så är håret dessutom väldigt torrt och konstigt nu (trots att jag dessutom gjort två inpackningar).

  * Jag bifogar bilder...
  Vid ena bilden har jag lagt en avokado bredvid hår som jag tappat, för att visa hur stora mängder hår det är.

  + 1

  Gilla
  • igår 20:47
   Det jeg mente var at du aldri må stole på "kjøpefarger". Har sett så mye! Forstår at du er skuffet, og vil fraråde andre i å bruke det. Hadde skrevet selv! Men stol aldri på farger/bleking annet enn hos frisøren. Sa det kun for å hjelpe deg, så ikke vondt ment <3
   1 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Farlig

  På egen risk med att använda denna produkt.
  Efter 5 min vart det väldigt varmt i hårbotten men håret klarade sig. Håret blir gult väldigt fort.
  Varför denna görs är mig en fråga..
  Det finns andra produkter som är 1000 ggr bättre och med bättre resultat utan gulhet...
  Gilla
  • för 1 vecka sedan
   Att håret blir gult är normalt i en blekningsprocess och handlar om vilka pigment man har i håret, inte blekningen 😊
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Antal boxar?

  Hur många boxar skulle ni rekommendera om man har relativt tunt (nordiskt hår) som slutar strax nedanför brösten? Räcker det med en box eller bör man köpa två då?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hej Lina 💖
   Jag är ju själv den som inte riktigt vågar chansa på att en förpackning räcker, så jag skulle rekommendera dig att du köper två för att vara på den säkra sidan ✨
   1 gillar

Depend
Blondering för Brunt-Ljusbrunt hår

78 Betyg
89:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Depend Blondering för Brun-Ljusbrunt hår
Depends Slingor och Blondering ger Dig de absolut ljusaste nyanserna på ett snabbt, säkert och skonsamt sätt. Specialingredienser ger det resultat Du förväntar Dig av en bra Sling- och Blonderingsprodukt.

Veteprotein skyddar och bevarar hårets naturliga egenskaper under behandlingen.

Jojobaolja är fuktighetsbevarande och har mjukgörande effekter som gör att håret behåller sina naturliga egen-skaper trots att blekning av håret är en stark behandling.

Aloe Vera vårdar, återfuktar och ger en härlig glans åt Din nya, ljusa look.

Med blonderingen kan Du:
- Ljusa upp håret olika mycket beroende på vilken färg ditt hår har i utgångsläget (se färgkarta på förpackning). Verkningstiden avgör det slutresultat Du önskar.
- Ljusa upp Din naturliga hårfärg om Du ska färga håret i en ljusare ton än normalt.
- Ljusa upp ett tonat eller färgat hår som har blivit mörkt.- Ta bort gammal hårfärg.

 • Kategori:Blekning
 • Artikelnummer:
  1092-333-0000

Köps ofta tillsammans

288:-
337:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter