5 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.5

Baserat på 52 betyg
12
4
6
4
26
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 11 månader sedan

  Ett förtydligande & Mitt omdöme:

  Vill bara förtydliga då många allmänt gör denna missen i sina recensioner på olika blekningar & oavsiktligt kan ”lura” andra som är nyfikna på att testa att bleka håret själva för första gången hemma & sedan blir väldigt upprörda.

  Ditt hår blir alltid gult efter en blekningsprocess,
  till & med även om du redan är blond & vill bli ännu ljusare. Detta är en helt normal process vid blekning.
  Att du får orange hår efter en blekning från att ha blekt från till exempel en brun hårfärg är också helt normalt då du förmodligen har haft röda pigment i din bruna hårfärg. Eller bara allmänt haft en mörk hårfärg. Du kan aldrig få en platinavit grund eller en perfekt blond färg direkt efter en blekningsprocess, vilket många nybörjare av blekning hemma förväntar sig. Du kan behöva att bleka det 2-3-4 gånger. Jag minns att jag själv blev så arg, ledsen & förtvivlad första gången & sprang till frisören när jag blev knallgul & totalt orange.

  ————————————————————————————

  Denna blekning från Depend är faktiskt hur bra som helst! Trots att man reflekterar Depend som ett B-märke från tidiga tonåren. Den kommer precis som vilken annan blekning som helst att ge dig ett gult & orange hår, vilket som sagt är helt normalt. Men jag tycker också att det hittills för mig, är den blekning som lämnar minst gula & orangea nyanser.

  Jag använder alltid denna blekningen från Depend & alltid innan jag ska bleka mitt hår så dränker jag först mitt hår med en riktigt fet kokkos olja. Jag spär även ut blekningen med ett ofärgat (vitt) balsam. Det ger inte 100% skydd & inte heller 50% skydd, men åtminstone lite fukt. Har du mycket röda pigment i håret att bli av med så kan du istället spä ut med head & shoulders som även funkar som ett ”avfärgningsmedel”. Tänk dock på att head & shoulders inte är särskilt återfuktande.

  Efter att jag blekt mitt hår så brukar jag även ha i en hårinpackning i cirka 1-1/2 timma med plastfolie på huvudet & en turban för att hålla värmen.
  23 gillar
  • Lyko Kundtjänst
   för 5 månader sedan
   Hej Becca :)
   Ja, en blekning innehåller kemikalier.
   Gilla
 • Bästa blobderingen

  Bästa blobderingen jag någonsin testat om man vill ha ett platinablont resultat, ger minimalt gula skiftningar och har testat många denna slår alla om man vill bli riktigt ljus!
  Gilla
 • Evig blondin

  Blekt mitt hår i ca 25 år/3-5 gånger per år.
  Jag älskar färger och färgar gärna i andra färger än normalt men jag bleker alltid utväxten (jag är mörkblond egentligen) och just nu är jag både turkos och lila i håret, men blond upptill vilket syns på bilden.

  Ja du blir gul eller orange i håret efter en blekning, men efter någon dag blir det faktiskt lite mindre knallgult men du behöver bleka flera gånger och med en ask eller pärl (kall) blond efteråt för att få bort gult/orange.

  Det svider oftast i hårbotten, speciellt om du bleker flera gånger efter varandra! Det här är starka kemikalier vi utsätter vårat hår och hud för.
  Silvershampo är en tillfällig färg som tvättas ur, sliter kanske något mindre. Men många gillar att nöta på med det och tycker det får bort gula toner med det.

  De flesta har röda pigment i sitt hår (bleks det blir det gula nyanser) och desto mörkare hårfärg du har ju fler gånger måste du bleka håret för att bli blond.

  Kokosolja inpackning och att spä ut blekningen med (vitt) balsam är lite skonsammare för håret men ja vissa får sitt hår förstört av blekning, eller en allergisk reaktion så var försiktig, kan inte upplysa om detta nog för ofta! 😃
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Avfärgning?

  Kan man använda denna till att "avfärga" hår och sen lägga på en grå färg?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 1 månad sedan
   Hej Anna! Detta är en blekning och för att få en grå färg så behöver man vara väldigt ljus innan utan gula pigment. Så denna kan du använda för att ljusa upp ditt hår.
   Gilla
 • Butik

  Hej! Jag undrar om man kan köpa denna i eran butik? Finns den i allum?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 månad sedan
   Hej Johanna 😊
   Dessvärre har vi ingen tillgång till butikernas sortiment tyvärr. Men självklart kan du kontakta butiken för svar,

   lyko.se/butiker/lyko-allum
   Gilla
 • Två påsar?

  Inte blonderat håret hemma på flera år, och såg nu i denna att det var med två påsar blonderingspulver men står inget i bruksanvisningen om två påsar? Ska man blanda med båda påsarna?
  1 gillar
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 månader sedan
   Hej Amanda!
   Ja det stämmer, denna innehåller två påsar, så du kan blanda med båda :)
   Gilla

Depend
Blondering för Hår Mörkblondt-Ljusblondt

52 Betyg
89:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Depend Blondering för Mörkblondt-Ljusblondt Hår
Depends Slingor och Blondering ger Dig de absolut ljusaste nyanserna på ett snabbt, säkert och skonsamt sätt. Specialingredienser ger det resultat Du förväntar Dig av en bra Sling- och Blonderingsprodukt.

Veteprotein skyddar och bevarar hårets naturliga egenskaper under behandlingen.

Jojobaolja är fuktighetsbevarande och har mjukgörande effekter som gör att håret behåller sina naturliga egen-skaper trots att blekning av håret är en stark behandling.

Aloe Vera vårdar, återfuktar och ger en härlig glans åt Din nya, ljusa look.

Med blonderingen kan Du:
- Ljusa upp håret olika mycket beroende på vilken färg ditt hår har i utgångsläget (se färgkarta på förpackning). Verkningstiden avgör det slutresultat Du önskar.
- Ljusa upp Din naturliga hårfärg om Du ska färga håret i en ljusare ton än normalt.
- Ljusa upp ett tonat eller färgat hår som har blivit mörkt.- Ta bort gammal hårfärg.

 • Kategori:Blekning
 • Artikelnummer:
  1092-334-0000

Köps ofta tillsammans

343:15
437:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020