6 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 57 betyg
13
4
6
4
30
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 14 månader sedan

  Ett förtydligande & Mitt omdöme:

  Vill bara förtydliga då många allmänt gör denna missen i sina recensioner på olika blekningar & oavsiktligt kan ”lura” andra som är nyfikna på att testa att bleka håret själva för första gången hemma & sedan blir väldigt upprörda.

  Ditt hår blir alltid gult efter en blekningsprocess,
  till & med även om du redan är blond & vill bli ännu ljusare. Detta är en helt normal process vid blekning.
  Att du får orange hår efter en blekning från att ha blekt från till exempel en brun hårfärg är också helt normalt då du förmodligen har haft röda pigment i din bruna hårfärg. Eller bara allmänt haft en mörk hårfärg. Du kan aldrig få en platinavit grund eller en perfekt blond färg direkt efter en blekningsprocess, vilket många nybörjare av blekning hemma förväntar sig. Du kan behöva att bleka det 2-3-4 gånger. Jag minns att jag själv blev så arg, ledsen & förtvivlad första gången & sprang till frisören när jag blev knallgul & totalt orange.

  ————————————————————————————

  Denna blekning från Depend är faktiskt hur bra som helst! Trots att man reflekterar Depend som ett B-märke från tidiga tonåren. Den kommer precis som vilken annan blekning som helst att ge dig ett gult & orange hår, vilket som sagt är helt normalt. Men jag tycker också att det hittills för mig, är den blekning som lämnar minst gula & orangea nyanser.

  Jag använder alltid denna blekningen från Depend & alltid innan jag ska bleka mitt hår så dränker jag först mitt hår med en riktigt fet kokkos olja. Jag spär även ut blekningen med ett ofärgat (vitt) balsam. Det ger inte 100% skydd & inte heller 50% skydd, men åtminstone lite fukt. Har du mycket röda pigment i håret att bli av med så kan du istället spä ut med head & shoulders som även funkar som ett ”avfärgningsmedel”. Tänk dock på att head & shoulders inte är särskilt återfuktande.

  Efter att jag blekt mitt hår så brukar jag även ha i en hårinpackning i cirka 1-1/2 timma med plastfolie på huvudet & en turban för att hålla värmen.
  25 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 8 månader sedan
   Hej Becca :)
   Ja, en blekning innehåller kemikalier.
   Gilla
 • Nytt set?

  När kommer det nya igen?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 2 dagar sedan
   Hej Sarah!
   Vi bör få in fler här inom ca 2 veckor. Om du trycker på bevaka så får du ett meddelande så fort det har kommit in ✨😊
   Gilla
 • Effektiv!

  Jag har mörkbrunt hår och blekningsmedlet lyfte färgen bra, blev mindre gult efter toning såklart. Skönt att det är pulver, känns lättare att kontrollera mängd som används.
  Gilla
 • hårkris

  Jag chansar och frågar här så får vi se om jag får något svar. Jag har precis blekt håret två gånger med Schwarzkopf
  Blonde L1++ och har fått resultatet orange gult. Är det möjligt att nå den önskade färgen (bilden till höger) utan professionell hjälp och om det är möjligt vilka produkter rekommenderar ni att jag använder mig av?
  Kram, Marta

  + 1

  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 5 dagar sedan
   Hej Martha✨ För att uppnå det resultatet så måste du bleka det igen. Kom ihåg att blekning sliter på håret så prova att vänta ett tag och vårda håret väl innan du gör det igen.
   Gilla
 • BÄSTA BLEKNINGEN NÅGONSIN

  Jag har i fleeeera år testat typ alla blekningar som finns. DENNA produkt för mörkbrunt hår gjorde MIRAKEL efter en gång.Detta är mitt hår efter EN blekning och en grå toning från Schawrzkorpf är resultatet på denna bild. OBS har endast naturlig hårfärg när jag bleker annars blir det andra bullar om man redan har färgat mörkt liksom. SJUKT!!
  2 gillar
 • Hur stark är blekningen?

  Hej! Undrar ungefär vilken volume developern i blekningskitet har. Tror det ligger runt 30 på den bruna blekningen och 20 på den blonda men vill bara dubbelkolla så jag inte köper fel.
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hejsan Karin! 😊 Vi har ingen information om procent/volym men jag skulle tro att volymen ligger runt det som du skriver 👍😊
   Gilla

Depend
Blondering för Hår Mörkblondt-Ljusblondt

57 Betyg
71:20Rek. pris 89:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Depend Blondering för Mörkblondt-Ljusblondt Hår
Depends Slingor och Blondering ger Dig de absolut ljusaste nyanserna på ett snabbt, säkert och skonsamt sätt. Specialingredienser ger det resultat Du förväntar Dig av en bra Sling- och Blonderingsprodukt.

Veteprotein skyddar och bevarar hårets naturliga egenskaper under behandlingen.

Jojobaolja är fuktighetsbevarande och har mjukgörande effekter som gör att håret behåller sina naturliga egen-skaper trots att blekning av håret är en stark behandling.

Aloe Vera vårdar, återfuktar och ger en härlig glans åt Din nya, ljusa look.

Med blonderingen kan Du:
- Ljusa upp håret olika mycket beroende på vilken färg ditt hår har i utgångsläget (se färgkarta på förpackning). Verkningstiden avgör det slutresultat Du önskar.
- Ljusa upp Din naturliga hårfärg om Du ska färga håret i en ljusare ton än normalt.
- Ljusa upp ett tonat eller färgat hår som har blivit mörkt.- Ta bort gammal hårfärg.

 • Kategori:Blekning
 • Artikelnummer:
  1092-334-0000

Köps ofta tillsammans

133:50
519:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter