4 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.4

Baserat på 47 betyg
12
4
6
3
22
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 8 månader sedan

  Ett förtydligande & Mitt omdöme:

  Vill bara förtydliga då många allmänt gör denna missen i sina recensioner på olika blekningar & oavsiktligt kan ”lura” andra som är nyfikna på att testa att bleka håret själva för första gången hemma & sedan blir väldigt upprörda.

  Ditt hår blir alltid gult efter en blekningsprocess,
  till & med även om du redan är blond & vill bli ännu ljusare. Detta är en helt normal process vid blekning.
  Att du får orange hår efter en blekning från att ha blekt från till exempel en brun hårfärg är också helt normalt då du förmodligen har haft röda pigment i din bruna hårfärg. Eller bara allmänt haft en mörk hårfärg. Du kan aldrig få en platinavit grund eller en perfekt blond färg direkt efter en blekningsprocess, vilket många nybörjare av blekning hemma förväntar sig. Du kan behöva att bleka det 2-3-4 gånger. Jag minns att jag själv blev så arg, ledsen & förtvivlad första gången & sprang till frisören när jag blev knallgul & totalt orange.

  ————————————————————————————

  Denna blekning från Depend är faktiskt hur bra som helst! Trots att man reflekterar Depend som ett B-märke från tidiga tonåren. Den kommer precis som vilken annan blekning som helst att ge dig ett gult & orange hår, vilket som sagt är helt normalt. Men jag tycker också att det hittills för mig, är den blekning som lämnar minst gula & orangea nyanser.

  Jag använder alltid denna blekningen från Depend & alltid innan jag ska bleka mitt hår så dränker jag först mitt hår med en riktigt fet kokkos olja. Jag spär även ut blekningen med ett ofärgat (vitt) balsam. Det ger inte 100% skydd & inte heller 50% skydd, men åtminstone lite fukt. Har du mycket röda pigment i håret att bli av med så kan du istället spä ut med head & shoulders som även funkar som ett ”avfärgningsmedel”. Tänk dock på att head & shoulders inte är särskilt återfuktande.

  Efter att jag blekt mitt hår så brukar jag även ha i en hårinpackning i cirka 1-1/2 timma med plastfolie på huvudet & en turban för att hålla värmen.
  21 gillar
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 månader sedan
   Hej Becca :)
   Ja, en blekning innehåller kemikalier.
   Gilla
 • Från mörkbrunt till blont

  Hej jag är sugen på att bleka håret blont igen. Har nu dock en mörkbrun röd färg, undrar dock hur jag skulle kunna få en snygg blond utan att behöva bleka utväxten. Samt bli av med rött pigment?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 2 veckor sedan
   Hej! Jag skulle nog rekommendera att du först gör en avfärgning med Colour remover och sedan lägger en blekning då jag inte tror att du kommer att kunna bli så ljus med endast en omgång blekning om du är mörk med rött i.
   Gilla
 • Underbar blekning

  Jag älskar den här min dotter ska färga håret vi hade en annan blekningsmedel. Den satte ingen bra och denna gjorde susen på mellanblond till blond! Hon har cendrefärgat tjockt och långt hår.
  Supernöjd! 💜💜#tävling
  Gilla
 • Hjälp mig!

  Jag har ljus nu mörkblont, redan blekt/färgat hår av frisör. Jag vill bli ljusare men jag har inte pengarna till att gå till en frisör. Om jag ska göra detta hemma så tänker jag att jag måste köpa en blekning som bleker kanske 4-5 nyanser? Sedan lägga i en toning och därefter silver schampo eftersom jag vill ha ganska ljust och kallt hår! Gör jag rätt då? Har skickat med en bild också på hur mitt hår ser ut nu!
  Gilla
 • Ändrad innehåll?

  Hej! Jag har i år blekt mitt hår med Denna blekning då den varit den enda som blekt håret mycket vitt. Alla andra gånger samt sist som jag köpte den, var pulvret blått. Det är också troligen det som gjort håret så vitt. Men till min förvåning så var pulvret vitt denna gång och konsistensen mycket krämig. Innan har den liksom varit blå och fluffig. Känns inte som att den bleker lika bra längre fast den känns skonsammare.. är detta något ni känner till?

  Vänligen, Annie
  Gilla
  • för 1 månad sedan
   Det blev ju endå bra tillslut ☺️
   Gilla
 • för 2 månader sedan

  Bästa blekningen!

  Testat många olika blekningar/blonderingar och kommit fram till att denna tar förstaplatsen. Rekommenderar starkt! stort plus att den är så billig också :)
  1 gillar

Depend
Blondering för Hår Mörkblondt-Ljusblondt

47 Betyg
89:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Depend Blondering för Mörkblondt-Ljusblondt Hår
Depends Slingor och Blondering ger Dig de absolut ljusaste nyanserna på ett snabbt, säkert och skonsamt sätt. Specialingredienser ger det resultat Du förväntar Dig av en bra Sling- och Blonderingsprodukt.

Veteprotein skyddar och bevarar hårets naturliga egenskaper under behandlingen.

Jojobaolja är fuktighetsbevarande och har mjukgörande effekter som gör att håret behåller sina naturliga egen-skaper trots att blekning av håret är en stark behandling.

Aloe Vera vårdar, återfuktar och ger en härlig glans åt Din nya, ljusa look.

Med blonderingen kan Du:
- Ljusa upp håret olika mycket beroende på vilken färg ditt hår har i utgångsläget (se färgkarta på förpackning). Verkningstiden avgör det slutresultat Du önskar.
- Ljusa upp Din naturliga hårfärg om Du ska färga håret i en ljusare ton än normalt.
- Ljusa upp ett tonat eller färgat hår som har blivit mörkt.- Ta bort gammal hårfärg.

 • Kategori:Blekning
 • Artikelnummer:
  1092-334-0000

Köps ofta tillsammans

288:-
277:90

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019