Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 3 betyg
0
1
1
1
0
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 12 månader sedan

  Ger resultat men svider lite

  Det här serumet funkar verkligen för att fransarna ska växa. Jag har haft ont om fransar i undre fransraden och har använt den där och har märkt en markant skillnad. Fransarna blir längre och det har även växt ut mot ögonvrån där jag inte minns att jag haft några strån innan. Jag har förlängningar på övre fransraden men denna produkt har inte lett till något tapp pga upplösning av limmet eller liknande.
  Produkten svider dock vid ögonkontakt. Det går över rätt fort men det kommer alltid in i ögat. Tycker du sådant är obehagligt så avråder jag från denna. Resultatet är dock bättre än något annat serum jag använt. Värt att tänka på med alla serum är att när du slutar med dem så kommer du tappa fler fransar än vanligt i ca 2 veckor. Sedan återgår dina fransar till hur de var innan du började med serum. Det hände mig när jag glömde mitt serum på semestern och tog ca 1 vecka tills jag började tappa. Så fundera innan på hur länge du vill använda serum för har du inte fransförlängning så kan castor oil vara bättre. 1 gång per dag räcker att applicera och effekten syns inom 2 veckor.
  4 gillar

Depend
Perfect Eye
Eyelash Fortifying Growth Serum 6 ml

3 Betyg
399:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Lyko
Eyelash Applicator
44:10Ord. pris 49:-
Stärkande ögonfransserum med peptider och aminosyror som verkar från grunden för att hjälpa dina fransar och bryn att växa sig längre och fylligare på bara några veckor. Serumet verkar över tid samtidigt som det ger näring och återfuktar dina fransar.

Köps ofta tillsammans

578:-
507:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019