Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3

Baserat på 2 betyg
1
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 13 månader sedan

  Kan man använda UV-LAMPA

  Kan man använda UV-LAMPA till dessa kit?
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 5 månader sedan
   Hej Sabrina! Det är alltid bäst att följa rekommendationerna så använd sprayen och inte UV lampa.
   Gilla

Depend
French Look Gelekit Oval

2 Betyg
185:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Depend French Look Gelekit Oval
Allt du behöver för att skulptera Dina naglar. 44 supertunna tippar i Ny unik design. Den färdigdesignade French Look-tippen ger en enkel, säker och snabb applicering. Spara 50 % av behandlingstiden genom att Du slipper lackningen av Fransk manikyr då tipparna redan är färdigdesignade i denna look. Tipparna är också i rätt längd och fästytan är supertunn så att Du slipper göra en filbehandling för att jämna ut skarven mellan tipp och naturlig nagel. Utförlig bruksanvisning finns i förpackningen.
Så här gör Du:
1. Rengör Dina händer och naglar: Har Du nagellack på naglarna så ta bort detta med nagellackremover (som ej innehåller olja) och tvätta händerna med ljummet vatten (inte med tvål då den ofta innehåller olja). Skjut sedan tillbaka nagelbanden försiktigt med manikyrpinnen. Ta inte i för hårt för då kan Du skada nagel eller nagelbanden.
2. Forma den egna nagelns kant så att den passar tippen. 
3. "Rugga" försiktigt upp ytan på nageln med yta 1 (rosa) på poleringsfilen.
4. Titta över tipparna så Du får en känsla för vilken tipp som passar till Dina naglar. Tippen ska täcka nageln från kant till kant i bredden och ska inte täcka mer än en tredjedel av nageln på längden. Om du inte hittar en tipp som passar exakt kan du alltid fila ner kanterna på en större tipp tills den passar perfekt. Låt tipparna sitta kvar på kartan (både vid utprovning och vid applicering).
5. För att få bäst fästyta rekommenderar vi att Du rengör en sista gång med en nagellackremover (utan olja). Efter detta steg ska man inte röra nagelplattan med fingrarna, detta för att inte kladda ner nagel, tipp och gele med fett och bakterier. 
6. Applicera därefter lim på den transparenta fästytan på tippens baksida. Limmet ska täcka från kant till kant. Tryck tippen mot nageln så att den lilla kanten på tippens baksida möter Din naturliga nagelkant. Tänk på att inte lämna luftbubblor mellan tippen och den naturliga nageln. Håll kvar tills limmet torkat. Pressa, vid behov, ner tippens kanter mot nageln med hjälp av manikyrpinnen. När tippen sitter fast – bryt av den från kartan.
7. Dags för applikation av Skulpteringsgele och Geleaktivator (skydda underlaget under behandlingen). OBS! Börja med de 4 fingrarna och sist tummen på varje hand. Applicera ett tunt lager av Skulpteringsgele längs hela Din naturliga nagel och på tippen. Gelen får ej nudda vid nagelbandet eftersom risken för släpp då ökar, utan lägg den cirka 2 millimeter ifrån nagelbandet. Spraya därefter med ca 30 cm avstånd ett (1) spraytryck per nagel med Geleaktivatorn (OBS! Spraya aldrig mer än ett spraytryck. Gör Du det så kommer ytan Du bygger upp att krackelera). När det är helt torrt upprepar Du samma moment ytterligare två gånger. Totalt tre tunna appliceringar med Skulpteringsgele och Geleaktivator. (OBS! Tänk på att torka av öppningen på Skulpteringsgelen innan Du sätter på korken annars riskerar den att klistras ihop).
8. Avsluta behandlingen med att polera naglarna med poleringsfilen.Du har nu en skapat en snygg, höglansig French look med varaktigt resultat.Efter ca 1,5 vecka filar Du och jämnar till utväxten för att sedan applicera mer Skulpteringsgele och Geleaktivator - detta för att få en uppfräschning av naglarna samt en längre hållbarhet.
Borttagning av tippar och gele sker med Depend Lösnagelremover.

 • Kategori:Gellack
 • Artikelnummer:
  1092-349-0000

Köps ofta tillsammans

224:-
323:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020