2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 3 betyg
0
0
0
0
3
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 veckor sedan

  Fantastiskt lack!

  Köpte färgen 599, petrol, och den är precis lika snygg på bild som i verkligheten. Färgen täcker bra och snabbt - jag behövde två lager eftersom att jag alltid missar i första strykningen. Ganska normal torktid. Tillsammans med ett överlack höll det på bilden i sju dagar innan det började flagna. Utan överlack tog det fyra dagar. Så jag skulle säga att det är en väldigt hållbar produkt!

  Bonus för liten flaska eftersom att den lättare hinner användas upp innan den torkar ut. Bra borste - inte för liten, som ofta är problem med små flaskor tycker jag. Helt klart ett lack värt pengarna flera gånger om! #tävling
  4 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Lätt att använda

  Lättsamt i liten förpackning..
  Härliga klara färger.
  2 gillar
 • för 4 månader sedan

  Söt som godis

  Den skiftar lite mellan ljusrosa och ljuslila. Och den är matt, men den är ändå fin. Ja, lika fin som en med glans. Dessutom så piffar den upp litegrann i höstrusket... Söt som godis, skulle jag vilja säga att den är. Och vem gillar inte godis?
  #tävling
  3 gillar

Depend
Minilack
Tokyo Street
602

3 Betyg
29:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

12 lacker med klara starka färger mixas med mer klassiska hösttoner i modern street style-anda. Två av lacken har matt finish för att skapa extra effekt.

För ett mer varaktigt resultat rekommenderar vi att grunda med ett baslack och avsluta m ett topplack. Depends egna bas- och topplack är båda utformade för att fungera perfekt tillsammans deras färglack.

5 ml⣤
 • Kategori:Nagellack
 • Artikelnummer:
  1092-539-0602

Köps ofta tillsammans

54:-
287:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020