Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 4 månader sedan

  Fransk Manikyr

  Fransk Manikyr
  Blir ett mycket vackert resultat som man kan ha till vardgas eller som festfin
  #Tävling
  1 gillar

Depend
PT
Fransk Manikyr Kit 21 ml

1 Betyg
119:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Depend PT-tipsar: Tidlös trendig look, Fransk Manikyr är alltid rätt! < br />< br /> Ett manikyrset för en stilren Fransk Manikyr. Lätt att applicera och skapa en snygg look med färgstärkande, snabbtorkande topplack och ridgfillereffekt i bastonen. Ger en markerad vit topp eller en softare övergång mellan den rosa och vita färgen beroende på hur du lackar, se bruksanvisningen i förpackningen. En manikyr som passar för alla tillfällen, vardag som fest. < br />< br /> Instruktion
 1. Gör rent nageln med någon av Depends nagellackremover.
 2. Applicera ett tunt lager av Depends basfärgton över hela nagelplattan, låt torka.
 3. Fortsätt med det vita lacket för nageltoppen. Tag minimalt med lack på penseln och lacka tippen först från höger till vänster, sedan från vänster till höger, låt torka.
 4. Använder Du de medföljande mallarna för att måla den vita toppen, lägg mallen på önskat ställe på nageln och måla sedan som ovan med tunna lager, låt torka och tag sedan bort mallen.
 5. Lägg på ytterligare ett tunt lager av basfärgtonen, låt torka. Avsluta med minst två tunna lager av Depend topplack. Bättra på med topplack varannan till var tredje dag för bästa hållbarhet.
Tips! Vill Du ha en skarpare vit topp på Din manikyr? Applicera då först två tunna lager av basfärgtonen, därefter den vita toppen och avsluta med topplacket. OBS! Tunna lager torkar mycket snabbare och håller mycket bättre.

Köps ofta tillsammans

138:-
273:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter