Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Depend Slingor Mörkblond-Ljusblond

11 Betyg
79:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Depends Slingor ger dig de absolut ljusaste nyanserna med starka kontraster på ett snabbt, säkert och skonsamt sätt. Specialingredienser i de olika ingående produkterna ger det resultat du förväntar dig av en bra Sling-/Blonderingsprodukt.

Innehåller:
Blonderingspulver: Innehåller veteprotein som skyddar och bevarar hårets naturliga egenskaper under behandlingen. De violetta pigmenteringarna motverkar gulhet i slutresultatet.

Jojoba aktivator: 
Innehåller Jojoba olja.
Oljans fuktighetsbevarande och mjukgörande effekter gör att håret behåller sina naturliga egenskaper trots att blekning av håret är en stark behandling.

Aloevera inpackning: 
Innehåller aloevera som vårdar, återfuktar och ger en härlig glans åt Din nya, ljusa look.

Tips! Om du vill veta hur slutresultatet blir före behandlingen, blondera då en testslinga enligt bruksanvisningen. Ta tiden och Du ser när Du uppnår det resultat Du vill ha.

Mörkare hår behöver längre verkningstid och eftersom de röda och gula färgpigmenten är kraftigare i mörka hår är det viktigt att Du ej avbryter behandlingen för tidigt då dessa pigment påverkas sist i behandlingstiden.

Sling/Blonderingscremen kan ha en ”konstig” färg under behandlingstiden. Detta är fullt normalt och har inget med slutresultatet att göra.

Om röda eller gula skiftningar uppstår beror det på att Du avslutat behandlingen för tidigt eller att hårets naturliga grundton varit för mörk. Behandlingen kan då göras om efter 2 veckor (förutsatt att håret är i bra kondition) för att uppnå önskat resultat.

Är håret väldigt mörkbrunt eller nästan svart rekommenderas behandling i två steg om ett ljusblont resultat önskas. Gör två behandlingar med 2 veckors mellanrum (förutsatt att håret är i bra kondition). Vid varje behandling ljusar Du upp håret 2-3 steg.

 • Kategori:Blekning
 • Artikelnummer:
  1092-408-0001

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
268:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
217:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.8

Baserat på 11 betyg
1
1
1
4
4
 • för 3 månader sedan

  Fungerade väldigt bra

  Jag slingade håret med en pensel på frihand och lät verka i ca 40 min. Mitt hår var på gränsen till svart och gav ett väldigt bra resultat för det jag skulle ha det till. Jag la sedan efter i en intensivtoning då min version var att få en slingad effekt med annan färg. Kan ej uttala mig om hur det blivit om jag enbart slingat utan att lägga i en toning efteråt.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Slingor

  Hej mitthår har växt ut och mina gamla slingor har blivit gul.. i hårbotten är jag ljusbrun...
  Rekommenderas denna produkt? Och vilken nyans skulle passa?
  gillar
  • evelina
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 månad sedan
   Hej!
   Är du ute efter att göra nya slingor i utväxten så kan jag rekommendera denna produkt, välj den som är till för brunt/ljusbrunt hår.
   För att få bort det gula i dina gamla slingor så rekommenderar jag dig ett silverschampo, tex detta: https://www.lyko.se/fudge/fudge-clean-blonde-duo-pack-shampoobals
   / Evelina
   gillar
  • angeliki
   för 1 månad sedan
   Tack😊
   En fråga till bara..finns det instruktioner om hur man gör slingor själv??
   gillar
  • maja
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 månad sedan
   I paketet finns en slinghätta som du sätter på dig, sedan tar du fram de hår du vill slinga, har i färgen och låter verka enligt instruktionerna på hemsidan :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Färgat hemma

  Min fråga är att jag vill ha brund i hår botten?och blonderade för få en silver grå färg på topparna.
  Är jätte nöjt på nedre men hårbotten är gul.vill fixa så att det är mörkare i hår potten?
  Hur gör jag?
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 2 månader sedan
   Hej Sabina! Du kan lägga en brun toning i önskad nyans i hårbotten. Var försiktig när du sköljer håret och håll bort längderna så de inte suger åt sig av färgen.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Funkar det på nyss färgat hår?

  Färgade igår mitt slingade/solblekta hår med nr 7-dirty blond och det blev alldeles för mörkt och askigt! Vill ljusa upp det lite men inte så det blir åt det röda hållet utan mera beige(kallt). Funkar denna då tror ni?
  Är mörk i mig själv.
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 2 månader sedan
   Hej Katarina! När ett hår är färgat så är det tyvärr endast blekning som kan ljusa upp det. Hu en blekning blir kan man inte säga i förväg. Det är tyvärr stor risk att den kommer att bli varm så att man sedan får justera färgen men en toning eller nyansering. Du kan även prova att använda ett djuprengörande shampo innan du bleker det för att se hur mycket av färgen du får ut. Då är detta mitt tips: https://www.lyko.se/paul-mitchell/paul-mitchell-cl...poo-three-300ml
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Snyggt blont hår

  Slingprodukten har en lila ton och jag upplever att den ger en snygg lite kallare blondfärg. Låt den sitta i hela verkningstiden!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Bleka slingor.

  Hur ofta kan man använda denna produkt?
  Tacksam för svar.
  Mvh Marie.
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 19 månader sedan
   Hej Marie! Det beror helt på hårets kvalié, ej mer än en gång i månaden skulle jag rekommendera om man endast färgar utväxten.
   gillar
  • janina
   för 9 månader sedan
   Hej
   Jag undrar...
   Jag är blond i botten..men la i icybrown inpackning efter det färgade jag det brunt....ångrade mig och gjorde blonda slingor och blev grön!På då i Maria nillas röda inpacning...nu är jag alldeles för röd och vill bli blond igen!
   Går det att göra själv eller måste jag gå till frisören (lykoA6) och skämmas 😋?Jätte tacksam för svar!
   gillar
  • mikaela kundtjänst
   Frisör på Lyko -
   för 9 månader sedan
   Hej Janina! Det kan vara svårt att tipsa om produkter för att färga håret då jag ej kan se det. Ett tips är att besöka salongen för tidsbokning eller hjälp med vad du kan använda om du önskar göra det själv.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018