2 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.8

Baserat på 13 betyg
1
1
2
4
5
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 13 månader sedan

  Fungerade väldigt bra

  Jag slingade håret med en pensel på frihand och lät verka i ca 40 min. Mitt hår var på gränsen till svart och gav ett väldigt bra resultat för det jag skulle ha det till. Jag la sedan efter i en intensivtoning då min version var att få en slingad effekt med annan färg. Kan ej uttala mig om hur det blivit om jag enbart slingat utan att lägga i en toning efteråt.
  2 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 6 månader sedan
   Hej Anneli! Det går bar att göra slingor även om det finns rött i det som händer är att slingorna kan få en lite varmare nyans då rött är mer svårblekt.
   Gilla
 • för 5 månader sedan

  Priscila

  How can I know how many volumes (or percentage) is the peroxide emulsion? I can't see in the picture.
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 5 månader sedan
   Hi Priscila
   Depend don't give information of how many volumes the peroxide emulsion. It goes on how many steps the product works, so it can light up your hear up to 2-3 steps
   Gilla
 • worked a bit

  hello,
  I used one pack and it showed somewhat of a good result after keeping it on for about one hour or so. Is there any suggestion on how to get an intense shade of it? My hair is black + I had a bit of red dye from 7 or more months ago. Should I use it twice if that's the case?
  Thank you! :>
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 8 månader sedan
   Hello Sramana! This is a rather gentle bleach that only brightens up a few steps. If you are almost black in your hair now, you need a stronger bleach to become lighter.
   1 gillar
 • Slingor

  Hej mitthår har växt ut och mina gamla slingor har blivit gul.. i hårbotten är jag ljusbrun...
  Rekommenderas denna produkt? Och vilken nyans skulle passa?
  1 gillar
  • Lyko Kundtjänst
   för 11 månader sedan
   I paketet finns en slinghätta som du sätter på dig, sedan tar du fram de hår du vill slinga, har i färgen och låter verka enligt instruktionerna på hemsidan :)
   Gilla
 • Färgat hemma

  Min fråga är att jag vill ha brund i hår botten?och blonderade för få en silver grå färg på topparna.
  Är jätte nöjt på nedre men hårbotten är gul.vill fixa så att det är mörkare i hår potten?
  Hur gör jag?
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 12 månader sedan
   Hej Sabina! Du kan lägga en brun toning i önskad nyans i hårbotten. Var försiktig när du sköljer håret och håll bort längderna så de inte suger åt sig av färgen.
   Gilla
 • Funkar det på nyss färgat hår?

  Färgade igår mitt slingade/solblekta hår med nr 7-dirty blond och det blev alldeles för mörkt och askigt! Vill ljusa upp det lite men inte så det blir åt det röda hållet utan mera beige(kallt). Funkar denna då tror ni?
  Är mörk i mig själv.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 12 månader sedan
   Hej Katarina! När ett hår är färgat så är det tyvärr endast blekning som kan ljusa upp det. Hu en blekning blir kan man inte säga i förväg. Det är tyvärr stor risk att den kommer att bli varm så att man sedan får justera färgen men en toning eller nyansering. Du kan även prova att använda ett djuprengörande shampo innan du bleker det för att se hur mycket av färgen du får ut. Då är detta mitt tips: https://www.lyko.se/paul-mitchell/paul-mitchell-cl...poo-three-300ml
   Gilla

Depend
Slingor Mörkblond-Ljusblond

13 Betyg
79:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Depends Slingor ger dig de absolut ljusaste nyanserna med starka kontraster på ett snabbt, säkert och skonsamt sätt. Specialingredienser i de olika ingående produkterna ger det resultat du förväntar dig av en bra Sling-/Blonderingsprodukt.

Innehåller:
Blonderingspulver: Innehåller veteprotein som skyddar och bevarar hårets naturliga egenskaper under behandlingen. De violetta pigmenteringarna motverkar gulhet i slutresultatet.

Jojoba aktivator: 
Innehåller Jojoba olja.
Oljans fuktighetsbevarande och mjukgörande effekter gör att håret behåller sina naturliga egenskaper trots att blekning av håret är en stark behandling.

Aloevera inpackning: 
Innehåller aloevera som vårdar, återfuktar och ger en härlig glans åt Din nya, ljusa look.

Tips! Om du vill veta hur slutresultatet blir före behandlingen, blondera då en testslinga enligt bruksanvisningen. Ta tiden och Du ser när Du uppnår det resultat Du vill ha.

Mörkare hår behöver längre verkningstid och eftersom de röda och gula färgpigmenten är kraftigare i mörka hår är det viktigt att Du ej avbryter behandlingen för tidigt då dessa pigment påverkas sist i behandlingstiden.

Sling/Blonderingscremen kan ha en ”konstig” färg under behandlingstiden. Detta är fullt normalt och har inget med slutresultatet att göra.

Om röda eller gula skiftningar uppstår beror det på att Du avslutat behandlingen för tidigt eller att hårets naturliga grundton varit för mörk. Behandlingen kan då göras om efter 2 veckor (förutsatt att håret är i bra kondition) för att uppnå önskat resultat.

Är håret väldigt mörkbrunt eller nästan svart rekommenderas behandling i två steg om ett ljusblont resultat önskas. Gör två behandlingar med 2 veckors mellanrum (förutsatt att håret är i bra kondition). Vid varje behandling ljusar Du upp håret 2-3 steg.

 • Kategori:Blekning
 • Artikelnummer:
  1092-408-0001

Köps ofta tillsammans

198:20
423:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019