Depend Snabbfärgning Brunsvart

24 Betyg
89:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Depend Snabbfärgning
Snabbfärgning för fransar och bryn.Ger ett snabbt färgresultat på bara någon minut!

Specialprodukt från Depend för Dig som på ett snabbt, enkelt och säkert sätt vill färga Dina fransar och bryn. Behandlingen tar enbart några minuter och ger ett färgresultat som varar i flera veckor. Depend Snabbfärgning gör att Du alltid ser fräsch ut på morgonen, när Du sportar, solar, badar eller utför andra aktiviteter. Den perfekta "natural look mascaran". Finns i färgnyanserna svart, brunsvart och brun.

1. Lägg på aktivatorn. Vänta 2 min.
2. Applicera färgen. Vänta 30 sek.
3. Rengör!

 • Kategori:Ögonbryn
 • Artikelnummer:
  1092-314-0002

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
178:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
247:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

2.8

Baserat på 24 betyg
9
1
6
3
5
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 7 månader sedan

  Hatade den först men gillar den nu !

  Svår att handskas med men det blir ett kraftigt synligt hållbart resultat som jag gillar !
  Tog ett tag innan jag fick in snitsen och man får inte göra fel för färgen fastnar som berget !!
  Man blandar inte ut i någon kopp, utan man lägger vätskan direkt på ögonbrynen med en tops och sedan en gelé på ögonbrynen. Jag tar även på huden under brynen som genast blir svart (svårt att inte få på huden alls )och därför måste man vara stadig på handen..
  gillar
  • malin
   för 6 månader sedan
   Prova lägg fet kräm/vaselin/läppsyl runt ögonbrynen för att skydda huden från att bli färgad eller få medel på sig. Inte på själva håret utan bara runt. Använder inte denna för jag förstår mig inte på den, vill inte ha färg på huden alls. Jag har testat deras andra. Tror den är märkt 40 dagar? Lättare att hantera för mig.
   gillar
  • jessica
   för 6 månader sedan
   Ja, den andra är också bra tycker jag med och colorans vanliga .Men den här och colorans " 3 minutare" går fortare och sätter sig bättre på mig.Gör det ganska ofta så därför är det smidigt med 3 minuter ,men som sagt det tog sin tid att få till det i början 😂Bra tips att ta vaselin runt ögonbrynen !! 👍
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 9 månader sedan

  Slöseri med tid och pengar

  Vet att jag använde denna när jag var i tonåren, och har för mig att den funkade skapligt då. Nu? Värdelös! Var extremt noggrann, men såg ingen som helst skillnad efteråt - och mina ögonfransar är ljusa så det borde inte krävas så mycket färg. Stor besvikelse!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 dagar sedan

  Helt okej

  Trots att jag köpte svart färg och har mörkblont hår så syntes inget resultat på vare sig fransar eller bryn. Jag provade dock en gång till direkt efter och då fastnade färgen hyfsat bra. Huden runt ögonbrynen blev missfärgad i ett par dagar men det var okej. Ser supersnyggt ut en vecka efter färgningen! Minus för att produkten nästan är slut från krånglet med dubbla färgningar.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 månader sedan

  Superdålig!

  Det hamnade mer färg runt ögonen än på ögonfransarna. Ser ut som om jag har målat eyeliner när jag är full. Svår att använda. Applikatorborsten är klumpig. Skyddslappen var svår att fästa och skyddar inte närmast ögat. Kommer aldrig köpa den igen.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 månader sedan

  Funkar inte alls.

  Har provat både denna snabbfärgning och den "vanliga" har ganska grova hårstrån i mina bryn samt att dom är så ljusa att dom knappt är synliga utan smink. MEN ändå tar färgen ojämnt, blir fläckig och inte alls så mörk det står att den ska bli. Har testat både svartbrun och svart, blir lite ljust brunt på mina fransar och bryn, då låter jag det även sitta ca 45 min, Så för att få ett jämnt resultat behöver jag först färga en gång och sedan färga ytterligare en gång. Den här färgen var verkligen såå bra för bara 4-5 år sedan. Behövde inte alls ha den i längre än vad det stod men nu är det illa-
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 6 månader sedan

  Besviken..

  Jag vet inte var jag ska börja, men är det något jag ångrar så är det att jag köpte denna produkt..
  Jag har nu provat fem (5) gånger på olika sätt/vinklar och då även ändrat verkningstiden, men nu åker den rätt ner i soporna.

  Den är svår att handskas med, trots x-antal youtube-klipp och noggrann läsning av bruksanvisningen. "Skyddslapparna" satt inte fast överhuvudtaget (trots att jag försökte på många olika sätt), applikatorborsten var stor och klumpig. Inget synligt resultat, ja kanske om du tittar super noga så kanske du ser skillnad, och då har jag ändå blonda hårstrån och tog färgen svart.

  Jag skulle kunna skriva hur mycket mer som helst, men jag nöjer mig med att säga - KÖP DEN INTE!!
  Jag skulle inte använda denna produkten igen, inte ens om jag så fick betalt för det, tyvärr..
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 7 månader sedan

  Helt värdelös

  Gör exakt som det står i instruktionerna, har till och med i färgen i 40 minuter på ögonbrynen. KNAPPT någon skillnad alls. Den äldre versionen funkade SÅ mycket bättre. Väntar bara på att denna ska ta slut så jag kan köpa en annan.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.