3 användarbilder

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 6 betyg
0
1
2
1
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 17 månader sedan

  Nu har det gått tre dagar och lacket sitter kvar ...

  Lacket sitter kvar än utan ett märke eller skav , men tror inte att det kommer sitta i 7 dagar på mig.Står i och för sig att man ska måla med top lacket en gång till på rengjorda naglar efter 3 dagar , men jag hoppar över det och ser hur länge det sitter tills det börjar släppa i kanterna.
  Jag ska väl säga också att händerna har varit rätt mycket i vatten de här dagarna också.
  Bilden till vänster är nymålad och till höger är dag tre med hela depend 7 day starter kitet som jag använt och färgen hello beautiful. Färgen ser exakt ut som på bild.
  7 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 17 månader sedan
   7Day är verkligen super! Särskilt om man exempelvis skall iväg i ett par dar. Skönt att kunna känna sig säker. (Har man skadade/skivade naglar så sitter det dock lika dåligt som de flesta lack.)
   1 gillar
 • för 7 månader sedan

  Riktigt hållbar

  Testat färgen "spring sister" utan underlack eller topplack. Målade 3 lager och färgen har hållt utan en enda skavning i 5 dagar. Sjukt bra lack och lagom flaska. #tävling
  1 gillar
 • för 13 månader sedan

  7141 CHARM ME UP ( Röd )

  Litet nagellack, ej "normal" stor.
  Riktigt fin färg och man ser verkligen att det är "lack" vilket ger ett mer lyxigt resultat och fin yta. Lätt att applicera och bra borste.

  Däremot försvinner nagellacket ändå samma dag på kanterna. Som alla nagellack. Använder dock ej underlack eller topplack.
  Gilla
 • för 17 månader sedan

  Bra lack men besviken på färgen

  Alltid svårt med färger när man köper på internet. Denna är mer lila än vad den ser ut på bild vilket inte var det jag var ute efter
  Gilla

Depend
7day
Celebrate Personality
7140 I Like Your Style

6 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Depend 7day är lacksystemet för dig som söker ett nagellack med superglans, högklassig hållbarhet och ”gel feeling”. Denna hybridformula håller i upp till en vecka, är lätt att applicera och du tar enkelt bort lacket med Depend nagellackremover.

5ml
 • Kategori:Nagellack
 • Artikelnummer:
  1092-462-7140

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter