Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dermalogica Age Smart Skin Perfect Primer SPF30

10 Betyg
449:-Rek. pris 495:-
Beskrivning
Ingredienser
SkinPerfect Primer SPF30 suddar ut gränsen mellan hudvård och makeup. Silikoner jämnar ut huden och ger den omedelbart en slät, sammetslen yta. Pärlpuder och naturliga mineralfärger balanserar hudtonen, verkar pigmenthämmande och ger en fin lyster. Intrycket av en perfekt hudyta förstärks. Den avancerade ingrediensteknologin motverkar uppkomsten av fina linjer och rynkor och ett modernt solskydd ger ett bredspektrigt UVA/UVB-skydd.

Användning:
SkinPerfect Primer SPF30 appliceras över mjukgörande creme - före foundation. Den kan också användas utan efterföljande makeup.

22ml
 • Kategori:Primer
 • Artikelnummer:
  1093-125-0050
Dermalogica

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 6 månader sedan

  Den absolut bästa primern!

  Värd var enda krona! Denna skapar en mer jämn ton och porer på tex näsa och kinder syns mindre. Foundation och puder sitter mycket bättre så man slipper lägga på ett extra lager puder i slutet av dagen för att man har blivit glansig! Rekommenderas starkt!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 7 månader sedan

  Bästa primern

  Min absoluta favoritprimer. Smälter in i huden och ger en fin finish. Foundation sitter bättre. Gillar även att det är solskydd i produkten. Provat flera billigare primers men faller alltid tillbaka på den här.
  gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018