Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 7 betyg
1
1
1
1
3
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 26 månader sedan

  Ingen skillnad

  Jag var väldigt spänd på denna . Hört mycket gott men tycker inte jag märker nånting och här använt den i 2 månader. Man känner sig ren efter men det är också allt. Köper thomas Roth istället i fortsättningen.
  3 gillar
 • för 2 månader sedan

  Mask

  Har man problem med pormaskar som jag så är denna masken kanon, den är ju för problem hy!
  Gilla
 • för 14 månader sedan

  Ren och fräsch känsla - men inte för känslig hy

  Dermalogicas Charcoal Rescue Masque påstår sig ge omedelbar lyster och vitalitet genom sina djuprengörande exfolierande egenskaper (aktivt kol, vulkanaska, lera, AHA-syror). Efter varje användning känns huden ren och fräsch, mycket tack vare lerans konkreta peeling-effekt när man masserar av masken med varmt vatten. AHA-syrorna gör nog också sitt jobb men någon lyster har jag inte sett.

  På grund av sina starka ingredienser skulle jag avråda de med känslig till mycket känslig hy från denna - eller att man använder den punktvis. I mitt fall reagerade mina kinder och min panna med lätt svullnad och rodnad, motsatsen till påståendet om niacinamidet som ska verka lugnande och rodnadsdämpande. Näsa och haka tålde masken bättre.

  Sammanfattningsvis är det en härligt rengörande mask för de med tålig hy. De med känslig hy *kan* använda masken punktvis, men jag skulle avråda från denna mask.

  #tävling
  Gilla
  • för 1 månad sedan
   Hej Åsa. Nej, en sådan varning står inte i beskrivningen. Det var därför som jag påpekade det i min recension för andra som också har känslig hud. Om du syftade på att ingrediensen AHA-syror skulle ge mig informationen att produkten inte passar känslig hy, var det inget jag fångade upp då jag inte kunde något om ingrediensen. Nu vet jag bättre och kan därför vara uppmärksam.
   Gilla

Dermalogica
Skin Health
Charcoal Resque Masque 75 ml

7 Betyg
499:-Rek. pris 555:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser

Dermalogicas Charcoal Rescue Masque är en riktig livräddare för trött, stressad och glåmig hy! Charcoal Rescue Masque ger din hy omedelbar lyster och vitalitet. Med sina djuprengörande och exfolierande egenskaper passar den de flesta hudtyper.

Fördelar:Aktivt kol (Binchotan) har en naturligt absorberande effekt på orenheter, döda hudceller och överskottstalg.Chilensk vildmynta förfinar porer och hudstruktur.Vulkanaska, marin lera och bambuextrakt exfolierar döda hudceller och ger ökad lyster.Svavel avlägsnar döda hudceller och motverkar dessutom aknerelaterade utslag. AHA-syror ökar och förbättrar cellförnyelse i överhuden.Niacinamid (vitamin B3): lugnar och verkar rodnadsdämpande.

Användning:
Applicera generöst på ren hud, ansikte och hals, undvik ögonområdet.
Efter 7 till 10 minuter, massera försiktigt med fuktade händer för att få en ytterligare peelande effekt. 
Skölj noga.


75ml

Köps ofta tillsammans

948:-
1177:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019