Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dermalogica MV Thermafoliant 15ml

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

En kraftfull, värmande exfoliering som polerar hudytan samtidigt som de avancerade ingredienserna konditionerar huden på djupet. Kombinationen av mekanisk och kemisk exfoliering gör hudytan jämnare och förbättrar hudens förmåga att absorbera de aktiva ingredienser som bekämpar tecken på förtida hudåldrande.

Mycket finkorning exfoliering som polerar hudytan och ger omedelbar lyster och mjukhet. Värmande effekt, som uppstår vid kontakt med vatten, möjliggör bättre penetration av aktiva ämnen. Antioxidativ effekt samtidigt som bildningen av AGE aktivt förhindras. Hämmar aktiviteten av kollagennedbrytande enzymer. Huden blir jämn och känns väldigt smidig och len.

Hudtyp: Mogenhy, Pigmentförändringar, Rynkor

Användning: Använd en till tre gånger i veckan. Tag en liten mängd och mixa med vatten och applicera på rengjord och lätt fuktad hud. Massera med cirkulerande rörelser och med lätt i hand 1-2 minuter över ansikte, hals och dekolletage. Undvik ögonpartiet.

Tips!
För intensivare mekanisk peeling massera produkten på torr hy. Skölj noga med ljummet vatten och för bästa resultat tvätta av med en fuktad Sponge Cloth.

15ml

  • Kategori:Peeling
  • Artikelnummer:
    1093-801-0015
Dermalogica

Gåva på köpet

Medföljer när du köper två valfria produkter från Dermalogica.

Betyg & kommentarer

Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018