Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dermatrisse Facial Peel Off Mask 10ml x5

22 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Är du en av alla dem som slåss mot finnar och pormaskar? Oroa dig inte, räddningen är här - nämligen Facial mask! En fantastisk, naturlig sensation inom hudvård som renar porerna och förebygger finnar snabbt och enkelt.

Denna revolutionerande ansiktsmask hjälper till att förebygga ‑finnar samt ta bort pormaskar, orenheter och överflödigt fett snabbt och smidigt. Facial mask fungerar på ett sådant sätt att när den torkar så suger den med sig orenheter, pormaskar, fett och de bakterier som kan orsaka acne. Facial mask hjälper även till att förebygga röd och irriterad hud, även rodnaden som kommer vid acne, och minskar uppkomsten av ärr och förebygger nya finnar.

Få din hy att, inte bara se bättre ut, utan även kännas renare, fräschare och lenare än någonsin - på ett kick! Hjälper till att förebygga ‑finnar, ta bort pormaskar, orenheter, döda hudceller & överflödigt fett.

Användning:
Applicera som en vanlig ansiktsmask – och dra av dina orenheter och motverka acne! Facial mask är en revolutionerande ansiktsmask som tar bort pormaskar, orenheteroch överflödigt fett på bara några minuter och motverkar ‑finnar. Inte veckor, inte dagar – inte ens timmar.

Tvätta/torka ansiktet. Bred ut masken jämnt. Undvik ögon, läppar och hår. låt masken torka ordentligt (30-40 min). Dra av masken försiktigt. Skölj med ljummet vatten. På några minuter. Använd 1-2 ggr/vecka.

Innehåll:
5st Dermatrisse Peel Off Mask, 10ml

Aktiva ingredienser:
Innehåller de aktiva ingredienserna: Kaolinlera som absorberar fett och smuts. Marint exrakt (Maris Limus) rikt på näringsämnen och mineraler. Vitamin E (Tocopherol) en effektiv antioxidant med skyddande effekt. Hyraluronsyra är en fuktgivande kroppsegen polysackarid. PVP är ämnet som bildar filmen som dras bort. Dermatrisse Facial Mask avlägsnar effektivt fett, smuts och döda hudceller utan att irritera huden.

Ingredienser:
Aqua, Maris Limus Extract, PVP, PEG-400, Kaolin, Tocopherol, CI 77266 (nano), Carbomer, Triethanolamine, Hyaluronic Acid, Diazolidinyl Urea, Parfum.

Made in China. 

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 12 månader sedan

  Köp inte!

  Funderar du på att köpa denna? Mitt råd, lägg pengarna på nåt bättre! Förstör huden, gör porerna större och gör ingenting mot pormaskarna du har..
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 10 månader sedan

  Inget märkbart men...

  Jag o killen provade idag denna mask. Nog kunde den dra av vartenda litet fjun i ansiktet, men varken han o jag kunde se något märkbart och pormaskarna var kvar. Man vart helt rödflammig. Men finns dock en annan bra mask som vi testat som är Nivea, finns på lyko också :)
  gillar
  • tove
   för 10 månader sedan

   Nivea refining clear-up heter den :)

   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 10 månader sedan

  Datum gått ut

  Köpte dessa en gång innan från Lyko. När jag fick hem de så var de 2 år gamla. Orkade inte fixa med det så slängde de bara i papperskorgen.
  gillar
  • mikaela kundtjänst
   för 10 månader sedan

   Detta är ett datum då den tillverkades. Denna har ej något utgångsdatum.

   gillar
  • natalie
   för 8 månader sedan

   Det låter väldigt konstigt då det står 2017-06-01 på min. Det är mars.

   gillar
  • mikaela kundtjänst
   för 7 månader sedan

   Jag ber om ursäkt att för den felaktiga informationen. Har man fått en gammal produkt så ska man självklart kontakta oss så att vi kan göra en reklamation på produkten.

   gillar
  för att lämna en kommentar
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017