108 användarbilder
Directions

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 262 betyg
45
19
35
46
117
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 38 månader sedan

  --

  Märket är det bästa märket jag använt, och färgen är underbar.
  Tycker dock instruktionerna ni ger är helt fel. Vill ni ha mer pastellfärg så ta en liten klick av färgen i burken och blanda med massor av balsam tills du får fram färgen du vill ha!
  Färgen fungerar inte på lortigt hår, eller hår med produkter så som hårspray, mousse osv.
  Tvätta håret innan användning, och låt det verka i ungefär 15-30 minuter. För mer och bättre instruktioner eller tips finns det bra videor på youtube.
  28 gillar
  • Medarbetare på Lyko
   för 18 månader sedan
   Bra tips Julia!
   1 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 19 månader sedan

  Pink pastel

  Jag har ett ljust, blekt hår men denna färg sköljdes ur efter en tvätt. Det blev inte riktigt rätt nyans heller utan snarare mer åt persika hållet och färgen blev en aning ojämn (se bild.) Jag rekommenderar revlons färgbomb i rosa för att uppnå en rosa pastell ton som även håller längre. Jag kommer definitivt att fortsätta med den! 👍
  4 gillar
 • igår 15:49

  Help me!

  Jag hade i lagoon blue som efter några tvättar gick över till grönt (inget som störde mig alls) vilket jag försökt nu i evigheter att tvätta bort. Men det sitter som berg och jag undrar då om någon har ett bra tips på vad jag kan göra för att få bort så mycket färg som möjligt så jag kan slänga i färgen lavender utan att det blir helt knas?
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  White toner

  Hej! När kommer white toner in i lager igen? :)
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Mathilda :)
   White toner har tyvärr blivit lite försenad in till vårt lager så jag törs inte riktigt säga när den kommer att finnas till försäljning igen. Om du trycker på bevaka så får du ett meddelande då den går att köpa 👍😊
   Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Ofärgat ♡ direction?

  Fäster färgen även på ofärgat hår? Har bayalage med min naturliga hårfärg i botten men skulle vilja "gråa" till det ljusa partierna. Alltså inte botten.

  Funkar det eller är det någon annan ni kan rekommendera?
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Atlantic Blue

  Mkt mera BLÅ än bilden visar. Den blir om man är helt blonderad innan - nästan neonblå! Jag älskar det! #tävling
  2 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Helt okey

  Det är en helt okey hårfärg, toning, pigment förändrade? Dock blir den aldrig den färgen i mitt hår som den ska bli. Dessutom så när jag köpte den för första gången så sa tjejen i butiken att jag skulle skölja till vattnet var klart och då fortsätta i minst 15 min till för att vara säker, sköljde i 45 minuter utan att få klart vatten, förstod då att jag var besegrad och gav upp, håret färgar vattnet varje gång jag duschar. Men det är okey, för det är också den enda färg som inte torkar ut mitt hår i ett nafs
  3 gillar

Directions
Hair Colour
Bright Daffodil

262 Betyg
69:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Färgstarka, häftiga semipermanenta färger i många olika nyanser. Lätta att använda och färgerna kan blandas, så att du kan få din alldeles egna, unika nyans!

Förberedelse:
1. Shampoo
Shamponera håret med ett pH balanserat shampoo, La Riche Pre Colour Shampoo rekomenderas, detta kommer att ge håret korrekt balans, vilket gör att Directions hårfärg kommer att uppnå bästa resultat. Directions Colour Protecting Shampoo har framtagits speciellt till färgat hår, för att göra så att du får det mesta ut av din färg. Det lämnar håret mjukt och hanterbart med en fantastisk glans.

Applikation:
2. Kamma håret
Kamma in Directions hårfärg i håret tills färgen emulgerar, dvs. skummar, då kommer färgen att ha trängt in i håret, ljusare nyanser kan kräva att du kammar lite mer.

3. Bearbetning
Tiden som färgen ska sitta i är mellan 15 och 30 minuter, en plastmössa hjälper att hålla värmen på håret och hjälper till att uppnå ett bättre resultat.

Resultat:
4. Sköljning
Skölj ur håret ordentligt, undvik ansiktet, med varmt vatten tills all överbliven färg har sköljts bort. Om mer än en färg blir applicerad så måste håret bli tvättat och torkat separat, du måste vara mer noggrann när du endast färgar delar av ljust hår.

Tips:

 • Använd plasthandskar när du applicerar färgen.
 • Använd vaselin eller någon annan fet salva vid hårlinjen för att undvika att få färg i pannan.
 • Som med alla hårfärger, rekomenderas det att göra ett fläcktest först.
 • Använd inte balsam innan du ska färga håret.

Obs! Färgerna kan variera från vad som visas på bilden en aning beroende på hårtyp och ursprunglig hårfärg.

 

Köps ofta tillsammans

138:-
237:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020