140 användarbilder
Directions

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 303 betyg
48
19
41
56
139
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 45 månader sedan

  --

  Märket är det bästa märket jag använt, och färgen är underbar.
  Tycker dock instruktionerna ni ger är helt fel. Vill ni ha mer pastellfärg så ta en liten klick av färgen i burken och blanda med massor av balsam tills du får fram färgen du vill ha!
  Färgen fungerar inte på lortigt hår, eller hår med produkter så som hårspray, mousse osv.
  Tvätta håret innan användning, och låt det verka i ungefär 15-30 minuter. För mer och bättre instruktioner eller tips finns det bra videor på youtube.
  32 gillar
  • Medarbetare på Lyko
   för 25 månader sedan
   Bra tips Julia!
   1 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 26 månader sedan

  Pink pastel

  Jag har ett ljust, blekt hår men denna färg sköljdes ur efter en tvätt. Det blev inte riktigt rätt nyans heller utan snarare mer åt persika hållet och färgen blev en aning ojämn (se bild.) Jag rekommenderar revlons färgbomb i rosa för att uppnå en rosa pastell ton som även håller längre. Jag kommer definitivt att fortsätta med den! 👍
  4 gillar
 • för 6 dagar sedan

  Lagoon Blue

  Är inte jättevan vid att färga håret, men tycker att Directions gjorde det hela väldigt lätt!! Jag skulle inte rekommendera att följa instruktionerna på burken, utan att snarare lämna färgen i håret i minst ett par timmar så att den tar fäste ordentligt. Har sett diskussioner om ifall blött eller torrt hår är bäst vid applikation, och medan det verkar gå åt mindre färg om det är blött så skulle jag säga att torrt ger ett jämnare resultat (jag hade fuktigt hår vid färgningen, fick en burk över och fyllde på där det behövdes när mitt hårt var torrt dagen efter). Går hur bra som helst att blanda ut med balsam också! Just den här nyansen är en så himla häftig klarblå, skulle 100% rekommendera den. Till mitt ca haklånga tjocka hår gick det åt totalt tre burkar! Älskar färgen, kommer garanterat köpa den igen 💙 #tävling

  + 1

  7 gillar
  • för 6 dagar sedan
   Riktigt Snyggt....härlig klar blå😊! Coolt!
   2 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Fel färg

  Märkligt , jag köpte flame i butik , i burken ser den brun ut lite brunguld så ja tänkte yes fasen så snyggt , men det visa sig vara riktigt jävla orange 😂😂 inget fel i sig men inte alls det ja var ute efter
  Jag borde förstått vad Flame innebar men gick efter färgen på innehållet 😂

  #tävling
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Silver

  Hej! Går det att lägga i färgen silver i naturligt blont hår med en del gula toner för att få det kallare?
  1 gillar
  • Kundtjänst på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Moa. Ja, det utmärkt 😃
   Gilla
 • för 2 veckor sedan

  Färg överallt

  Hårfärg som fastnar på exakt allting.
  Håret är absolut rosa, men så är även hela min kropp efter att jag sköljt håret. Dessutom har jag fått skrubba golvet i duschen för det har fastnat efter sköljning där också. Att det fastnar om man tappar färg förstår jag, men detta är när jag duschat ur det. Kommer aldrig mer köpa för det har tagit flera timmar att få bort överallt. Fortfarande rosa på händerna efter att ha tvättat håret. Rekommenderar färgen om du älskar att skrubba...
  Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Flamingo pink

  Hur länge håller färgen ungefär I blek hår?
  Gilla
  • Kundtjänst på Lyko
   för 3 veckor sedan
   Hej Neimante! 🥰
   Det beror lite på hur ofta du tvättar håret, ju oftare du tvättar det, ju snabbare åker färgen ur.
   Gilla

Directions
Hair Colour
Flamingo Pink

303 Betyg
69:-

Fler nyanser

Färgstarka, häftiga semipermanenta färger i många olika nyanser. Lätta att använda och färgerna kan blandas, så att du kan få din alldeles egna, unika nyans!

Förberedelse:
1. Shampoo
Shamponera håret med ett pH balanserat shampoo, La Riche Pre Colour Shampoo rekomenderas, detta kommer att ge håret korrekt balans, vilket gör att Directions hårfärg kommer att uppnå bästa resultat. Directions Colour Protecting Shampoo har framtagits speciellt till färgat hår, för att göra så att du får det mesta ut av din färg. Det lämnar håret mjukt och hanterbart med en fantastisk glans.

Applikation:
2. Kamma håret
Kamma in Directions hårfärg i håret tills färgen emulgerar, dvs. skummar, då kommer färgen att ha trängt in i håret, ljusare nyanser kan kräva att du kammar lite mer.

3. Bearbetning
Tiden som färgen ska sitta i är mellan 15 och 30 minuter, en plastmössa hjälper att hålla värmen på håret och hjälper till att uppnå ett bättre resultat.

Resultat:
4. Sköljning
Skölj ur håret ordentligt, undvik ansiktet, med varmt vatten tills all överbliven färg har sköljts bort. Om mer än en färg blir applicerad så måste håret bli tvättat och torkat separat, du måste vara mer noggrann när du endast färgar delar av ljust hår.

Tips:

 • Använd plasthandskar när du applicerar färgen.
 • Använd vaselin eller någon annan fet salva vid hårlinjen för att undvika att få färg i pannan.
 • Som med alla hårfärger, rekomenderas det att göra ett fläcktest först.
 • Använd inte balsam innan du ska färga håret.

Obs! Färgerna kan variera från vad som visas på bilden en aning beroende på hårtyp och ursprunglig hårfärg.

 

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter