90 användarbilder
Directions

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 233 betyg
42
19
34
37
101
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 34 månader sedan

  --

  Märket är det bästa märket jag använt, och färgen är underbar.
  Tycker dock instruktionerna ni ger är helt fel. Vill ni ha mer pastellfärg så ta en liten klick av färgen i burken och blanda med massor av balsam tills du får fram färgen du vill ha!
  Färgen fungerar inte på lortigt hår, eller hår med produkter så som hårspray, mousse osv.
  Tvätta håret innan användning, och låt det verka i ungefär 15-30 minuter. För mer och bättre instruktioner eller tips finns det bra videor på youtube.
  25 gillar
  • Medarbetare på Lyko
   för 14 månader sedan
   Bra tips Julia!
   1 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 15 månader sedan

  Pink pastel

  Jag har ett ljust, blekt hår men denna färg sköljdes ur efter en tvätt. Det blev inte riktigt rätt nyans heller utan snarare mer åt persika hållet och färgen blev en aning ojämn (se bild.) Jag rekommenderar revlons färgbomb i rosa för att uppnå en rosa pastell ton som även håller längre. Jag kommer definitivt att fortsätta med den! 👍
  4 gillar
 • för 2 dagar sedan

  Bra med färg!

  Jag prövade denna produkten igår och är i nuläget väldigt nöjd med resultatet! Jag använde färgen för att fräscha upp redan lila-färgat hår. Jag började med att tvätta håret med schampoo för färgat hår från Tréseme. Sedan hade jag i färgen i handdukstorkat hår och lät den sitta i 20-30 minuter istället för 15 som det stod på paketet då jag av erfarenhet vet att mitt hår har svårt att dra åt sig färg. Jag sköljde sedan ut färgen UTAN balsam men använde en hårinpackning/hair treatment (https://www.lyko.se/inecto/inecto-naturals-argan-hair-treatment-150ml-1) efter ursköljningen från märket Inecto naturals . Avslutade sedan med balsam från samma märke som schampot och till sist la jag i en hårolja (https://www.lyko.se/inecto/inecto-naturals-argan-hair-oil-100ml-1) från Inecto naturals. Har ännu inte duschat och kan alltså inte säga hur fort färgen sköljs ur men kan återkomma om det senare. Inkluderar en bild av resultatet men kom tänk på att jag i grunden har mörkt råttfärgat hår/kallt ljusbrunt och dessutom tenderar röda pigment att bli tydligare i mitt hår än andra. Tänk även på att jag använde färgen som påfyllnadsfärg. #tävling #Tävling .
  1 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Hur länge??

  Hur länge håller den här färgen, hur många tvättar?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 veckor sedan
   Hej Elsa
   Det är lite olika beroende på hårets kvalitet bland annat. Men generellt mellan 10-15 tvättar :)
   Gilla
 • för 3 veckor sedan

  Hållbarhet

  Hej, jag undrar om denna kommer försvinna helt ur håret eller om det finns en risk att färgen/svag färg stannar kvar för alltid? Jag har blekt ljust blont hår och frågar främst angående de blå färgerna.
  1 gillar
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 veckor sedan
   Hej Linnea :)
   Som Therés även skriver ovan så är det stor risk att det blir kvar färg i håret. Hur mycket beror på hårkvalitet.
   1 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Midnight blue

  Hej! När kommer ni få tillbaka midnight blue?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 veckor sedan
   Hejsan :)
   Midnight blue beräknas att komma in till oss igen om ca 2 veckor. Tryck gärna på bevaka så får du ett meddelande då den går att beställa igen.
   Gilla
 • för 1 månad sedan

  Helt okej

  Blandar en liten liten del färg med balsam för att få den perfekta nyansen för mig. Är nöjd men tycker inte det blir alls lika hållbart som med t.ex manic panic trots att jag gör exakt likadant.
  1 gillar

Directions
Hair Colour
Lagoon Blue

233 Betyg
69:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Färgstarka, häftiga semipermanenta färger i många olika nyanser. Lätta att använda och färgerna kan blandas, så att du kan få din alldeles egna, unika nyans!

Förberedelse:
1. Shampoo
Shamponera håret med ett pH balanserat shampoo, La Riche Pre Colour Shampoo rekomenderas, detta kommer att ge håret korrekt balans, vilket gör att Directions hårfärg kommer att uppnå bästa resultat. Directions Colour Protecting Shampoo har framtagits speciellt till färgat hår, för att göra så att du får det mesta ut av din färg. Det lämnar håret mjukt och hanterbart med en fantastisk glans.

Applikation:
2. Kamma håret
Kamma in Directions hårfärg i håret tills färgen emulgerar, dvs. skummar, då kommer färgen att ha trängt in i håret, ljusare nyanser kan kräva att du kammar lite mer.

3. Bearbetning
Tiden som färgen ska sitta i är mellan 15 och 30 minuter, en plastmössa hjälper att hålla värmen på håret och hjälper till att uppnå ett bättre resultat.

Resultat:
4. Sköljning
Skölj ur håret ordentligt, undvik ansiktet, med varmt vatten tills all överbliven färg har sköljts bort. Om mer än en färg blir applicerad så måste håret bli tvättat och torkat separat, du måste vara mer noggrann när du endast färgar delar av ljust hår.

Tips:

 • Använd plasthandskar när du applicerar färgen.
 • Använd vaselin eller någon annan fet salva vid hårlinjen för att undvika att få färg i pannan.
 • Som med alla hårfärger, rekomenderas det att göra ett fläcktest först.
 • Använd inte balsam innan du ska färga håret.

Obs! Färgerna kan variera från vad som visas på bilden en aning beroende på hårtyp och ursprunglig hårfärg.

 

Köps ofta tillsammans

88:-
183:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019