Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Directions Hair Colour Lavender

199 Betyg
69:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Färgstarka, häftiga semipermanenta färger i många olika nyanser. Lätta att använda och färgerna kan blandas, så att du kan få din alldeles egna, unika nyans!

Förberedelse:
1. Shampoo
Shamponera håret med ett pH balanserat shampoo, La Riche Pre Colour Shampoo rekomenderas, detta kommer att ge håret korrekt balans, vilket gör att Directions hårfärg kommer att uppnå bästa resultat. Directions Colour Protecting Shampoo har framtagits speciellt till färgat hår, för att göra så att du får det mesta ut av din färg. Det lämnar håret mjukt och hanterbart med en fantastisk glans.

Applikation:
2. Kamma håret
Kamma in Directions hårfärg i håret tills färgen emulgerar, dvs. skummar, då kommer färgen att ha trängt in i håret, ljusare nyanser kan kräva att du kammar lite mer.

3. Bearbetning
Tiden som färgen ska sitta i är mellan 15 och 30 minuter, en plastmössa hjälper att hålla värmen på håret och hjälper till att uppnå ett bättre resultat.

Resultat:
4. Sköljning
Skölj ur håret ordentligt, undvik ansiktet, med varmt vatten tills all överbliven färg har sköljts bort. Om mer än en färg blir applicerad så måste håret bli tvättat och torkat separat, du måste vara mer noggrann när du endast färgar delar av ljust hår.

Tips:

 • Använd plasthandskar när du applicerar färgen.
 • Använd vaselin eller någon annan fet salva vid hårlinjen för att undvika att få färg i pannan.
 • Som med alla hårfärger, rekomenderas det att göra ett fläcktest först.
 • Använd inte balsam innan du ska färga håret.

Obs! Färgerna kan variera från vad som visas på bilden en aning beroende på hårtyp och ursprunglig hårfärg.

 

46 användarbilder
Directions

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
88:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
287:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.6

Baserat på 199 betyg
34
17
31
29
88
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 26 månader sedan

  --

  Märket är det bästa märket jag använt, och färgen är underbar.
  Tycker dock instruktionerna ni ger är helt fel. Vill ni ha mer pastellfärg så ta en liten klick av färgen i burken och blanda med massor av balsam tills du får fram färgen du vill ha!
  Färgen fungerar inte på lortigt hår, eller hår med produkter så som hårspray, mousse osv.
  Tvätta håret innan användning, och låt det verka i ungefär 15-30 minuter. För mer och bättre instruktioner eller tips finns det bra videor på youtube.
  gillar
  • marie
   för 18 månader sedan
   Blandar alltid med balsam eller intensiv inpackning och färgen sitter 2-3 v. Blandar till en tuggummirosa nyans. Vill jag ha lite kallare tillsätter jag ett pump Revlon 1002 (? blev osäker på numret nu, men silverinpackning). Låter verka minst 30 minuter, oftast någon timme.
   Blir lite roligare om man börjar med överhåret och tar lite färg o balsam och sedan ökar färgmängd ju längre bak/ned man kommer.
   gillar
  • julia
   för 12 månader sedan
   Vill bara inflika att schampo öppnar hårstrået och balsam inte alls drar ur färgen utan stänger hårstrået.
   Därför rekommenderar semipermanenta märken att man endast ska tvätta håret med balsam.
   Det är också därför du ska använda hårinpackning mellan schampo och balsam.

   Jag blandar ut mina directions med inpackning för att förhindra att hårstrået stänger sig innan den dragit åt sig all färg.

   Hoppas någon får nytta av detta :}
   gillar
  • krizz
   Medarbetare på Lyko -
   för 6 månader sedan
   Bra tips Julia!
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 7 månader sedan

  Pink pastel

  Jag har ett ljust, blekt hår men denna färg sköljdes ur efter en tvätt. Det blev inte riktigt rätt nyans heller utan snarare mer åt persika hållet och färgen blev en aning ojämn (se bild.) Jag rekommenderar revlons färgbomb i rosa för att uppnå en rosa pastell ton som även håller längre. Jag kommer definitivt att fortsätta med den! 👍
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • -EBONY ÄR INTE GARANTERAT HELSVART-

  Om ni planerar på att köpa Ebony för att få svart hår, googla först lite - som ni kommer märka är den svart för och super blå för andra. Lägger in bild som visar färgen som jag fick med Ebony. Håret som färgats är 100% naturligt ofärgat utväxt som jag rakar av regelbundet.
  Färgen var helsvart i burken och i håret genom hela processen, men efter att jag tvättat ur den visade den sig att vara blå på mig.
  Gör en test med lite av ditt hår, som rekommenderas, som jag aldrig följer ;)

  Rekommenderar även PH-shampoot innan färgning (använd inte balsam efter). Den var också super för vanliga hårfärg jag brukar använda. Det röda var lite starkare och höll längre innan det började slitas ut (var dags att färga då igen ändå).
  Undvik kontakt med huden så mycket som möjligt för produkten lämnar väldigt svåra att få bort fläckar

  Bortsett från Ebony med blåa problemet så gillar jag produkten starkt! Burken har 88ml vilket räcker till mycket. Bästa är att man kan stänga burken och måste inte slänga det som finns kvar - öppnad burk håller i hela 12 månader! Suveränt om man har kort hår eller bara en mindre del man vill färga. Har köpt en lite hög att testa och variera med
  #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Fungerar inte så bra

  Färgade 2 st med denna färgen. Den ena blev grön/grå i håret och den andra blev helt annorlunda. Ingen av dom fick färgen på bilden.. ingen av dom hade färg i håret sen innan och båda två är naturligt blonda. Däremot har de olika färgerna jag provat innan fungerat toppen.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Den silvriga är väldigt blå

  Jag blandade en liiiiten klick med vanlig hårinpackning och tog även i en liten klick rosa färgbomb, annars hade det nog slått över i grönt på mitt hår. Den är väldigt blå alltså! Jag behöver något som går liiite mer åt lila för att få en fin kall silvrig ton i mitt hår. Men det blev en jättefin färg med min blandning👍
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Flamingo pink

  Hej! Kommer ni få in flamingo pink igen?
  gillar
  • ida
   Medarbetare på Lyko -
   för 3 veckor sedan
   Hej Astrid! Den förväntas komma in i lager igen i början av januari :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Köp absolut inte!!

  Funkar inte överhuvudtaget mer eller mindre, fäster inte alls, och jag har gjort exak enligt instruktionerna och till och med gett den tre chanser nu. Blir väl till frisör igen då!
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019