Directions Hair Colour Lilac

222 Betyg
69:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Färgstarka, häftiga semipermanenta färger i många olika nyanser. Lätta att använda och färgerna kan blandas, så att du kan få din alldeles egna, unika nyans!

Förberedelse:
1. Shampoo
Shamponera håret med ett pH balanserat shampoo, La Riche Pre Colour Shampoo rekomenderas, detta kommer att ge håret korrekt balans, vilket gör att Directions hårfärg kommer att uppnå bästa resultat. Directions Colour Protecting Shampoo har framtagits speciellt till färgat hår, för att göra så att du får det mesta ut av din färg. Det lämnar håret mjukt och hanterbart med en fantastisk glans.

Applikation:
2. Kamma håret
Kamma in Directions hårfärg i håret tills färgen emulgerar, dvs. skummar, då kommer färgen att ha trängt in i håret, ljusare nyanser kan kräva att du kammar lite mer.

3. Bearbetning
Tiden som färgen ska sitta i är mellan 15 och 30 minuter, en plastmössa hjälper att hålla värmen på håret och hjälper till att uppnå ett bättre resultat.

Resultat:
4. Sköljning
Skölj ur håret ordentligt, undvik ansiktet, med varmt vatten tills all överbliven färg har sköljts bort. Om mer än en färg blir applicerad så måste håret bli tvättat och torkat separat, du måste vara mer noggrann när du endast färgar delar av ljust hår.

Tips:

 • Använd plasthandskar när du applicerar färgen.
 • Använd vaselin eller någon annan fet salva vid hårlinjen för att undvika att få färg i pannan.
 • Som med alla hårfärger, rekomenderas det att göra ett fläcktest först.
 • Använd inte balsam innan du ska färga håret.

Obs! Färgerna kan variera från vad som visas på bilden en aning beroende på hårtyp och ursprunglig hårfärg.

 

66 användarbilder
Directions

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
358:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
377:20

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.6

Baserat på 222 betyg
41
18
33
33
97
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 30 månader sedan

  --

  Märket är det bästa märket jag använt, och färgen är underbar.
  Tycker dock instruktionerna ni ger är helt fel. Vill ni ha mer pastellfärg så ta en liten klick av färgen i burken och blanda med massor av balsam tills du får fram färgen du vill ha!
  Färgen fungerar inte på lortigt hår, eller hår med produkter så som hårspray, mousse osv.
  Tvätta håret innan användning, och låt det verka i ungefär 15-30 minuter. För mer och bättre instruktioner eller tips finns det bra videor på youtube.
  gillar
  • marie
   för 22 månader sedan
   Blandar alltid med balsam eller intensiv inpackning och färgen sitter 2-3 v. Blandar till en tuggummirosa nyans. Vill jag ha lite kallare tillsätter jag ett pump Revlon 1002 (? blev osäker på numret nu, men silverinpackning). Låter verka minst 30 minuter, oftast någon timme.
   Blir lite roligare om man börjar med överhåret och tar lite färg o balsam och sedan ökar färgmängd ju längre bak/ned man kommer.
   gillar
  • julia
   för 16 månader sedan
   Vill bara inflika att schampo öppnar hårstrået och balsam inte alls drar ur färgen utan stänger hårstrået.
   Därför rekommenderar semipermanenta märken att man endast ska tvätta håret med balsam.
   Det är också därför du ska använda hårinpackning mellan schampo och balsam.

   Jag blandar ut mina directions med inpackning för att förhindra att hårstrået stänger sig innan den dragit åt sig all färg.

   Hoppas någon får nytta av detta :}
   gillar
  • krizz
   Medarbetare på Lyko -
   för 10 månader sedan
   Bra tips Julia!
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 11 månader sedan

  Pink pastel

  Jag har ett ljust, blekt hår men denna färg sköljdes ur efter en tvätt. Det blev inte riktigt rätt nyans heller utan snarare mer åt persika hållet och färgen blev en aning ojämn (se bild.) Jag rekommenderar revlons färgbomb i rosa för att uppnå en rosa pastell ton som även håller längre. Jag kommer definitivt att fortsätta med den! 👍
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Hur många?

  Om jag har axellångt mellantjockt hår, hur många burkar borde jag köpa då?
  gillar
  • maja
   Lyko Kundtjänst -
   för 6 dagar sedan
   Hej Saga
   Det bör räcka med en burk, men jag skulle köpa två, så man inte står där utan sen :)
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Directions Midnight blue och plum

  Lätt att applicera. Midnight blue blir tyvärr lite grönaktig, men jag blandade med plum andra gången, tänkte att det röda i plum kanske kunde ta ut det gröna i midnight blue. Det blev mycket bättre.

  Många säger att man måste bleka håret först, mitt var inte blekt, men det var otroligt torrt så det kan ha varit likvärdigt.
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Lite violet blandat med balsam = silver vit ,grå,ljus lila

  Köpte den här efter tips från Youtube för att dämpa gula nyanser i håret istället för silverschampo som torkar ut håret och det här ska ge längre resultat och vara skonsamt för håret eftersom man blandar ut färgen med balsam eller inpackning om man så vill.Burken räcker en evighet dessutom och räcker till många " silverinpackningar " ,toningar beroende på hur man gör.
  Var mycket försiktig beroende på hur mörk blond ,ljus du är och gul du är.Prova dig fram med hur mycket färg du tillsätter. En MYCKET ljus blandning kan räcka att ha i en jätte kort stund till lite längre .Håll koll på håret om du inte vill bli grå eller lila även om det tvättas ur såsmåningom så är det inte så kul om man inte vill se ut så.Går åt mycket balsam till blandningen och ju mera hår du har desto mera blandning förståss!
  Kolla gärna på Youtube hur man blandar färg med balsam det gjorde jag galet mycket innan!
  Tycker nog för egen del att en mycket ljust lila blandning på mitt hår funkat bäst än så länge och kanske 5 minuter Max,som en silverinpackning kan man säga . Då blir det ljusaste håret silvrigt vitt utan att bli grått eller lila. Bara provat i nytvättat handukstorkat hår efter bara schampo tvätt ännu inte vågat på torrt hår än.Har ingen bild på håret men ska försöka att komma ihåg att lägga ut en sedan när jag gjort det nästa gång!
  #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Midnight blue

  Min dotter färgade sitt hår i midnight blue och vi blekte hennes bruna hår 2 ggr före, ändå blev längderna lite grönblåa, går det att på dom längderna lägga på färg igen eller skulle det inte hända något ändå?
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Fastnar på allt utom håret

  Vilket kaos att använda denna. Köpte färgen Plum, tyckte att jag var superförsiktig men håret ska ju sköljas ur och då rann det färg över hela mig, vägg och golv. Det går inte bort. På kroppen gick det bort efter 4 duschar. Jag hade i färgen 30 minuter och inget fastnade, endast lite gråare ton på mitt naturligt blonda hår. Iof gnistrade det och blev mjukt men nej tack. Hårfärg ska fastna på håret inte på allt annat. Helst bli rätt färg också :)
  gillar
  • linda
   för 1 vecka sedan
   Man måste bleka håret för att det ska fastna, det funkar inte o lägga i på oblekt. Även om man är jätte ljushårig behöver du bleka lite
   gillar
  • sussie
   för 1 vecka sedan
   Tack för svar! Då var den biten löst, trodde det var som Manic Panic men jag blev ändå avskräckt då halva badrummet blev färgat som inte verkar gå att få bort. Det får bli MP igen :)
   gillar
  • sussie
   för 5 dagar sedan
   Gjorde som min frisör sa, hade i torrt, smutsigt hår som ändå skulle tvättas ca 30 minuter och tvättade sen med silvershampo. Vilken skillnad, nu blev det rätt färg på håret och betydligt mindre stänk i badrummet. Så skönt att slippa trixa med blekning när det ändå kommit bra lösningar för att färga håret utan att det tar skada.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.