Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Directions Hair Colour Pastel Pink

191 Betyg
69:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Färgstarka, häftiga semipermanenta färger i många olika nyanser. Lätta att använda och färgerna kan blandas, så att du kan få din alldeles egna, unika nyans!

Förberedelse:
1. Shampoo
Shamponera håret med ett pH balanserat shampoo, La Riche Pre Colour Shampoo rekomenderas, detta kommer att ge håret korrekt balans, vilket gör att Directions hårfärg kommer att uppnå bästa resultat. Directions Colour Protecting Shampoo har framtagits speciellt till färgat hår, för att göra så att du får det mesta ut av din färg. Det lämnar håret mjukt och hanterbart med en fantastisk glans.

Applikation:
2. Kamma håret
Kamma in Directions hårfärg i håret tills färgen emulgerar, dvs. skummar, då kommer färgen att ha trängt in i håret, ljusare nyanser kan kräva att du kammar lite mer.

3. Bearbetning
Tiden som färgen ska sitta i är mellan 15 och 30 minuter, en plastmössa hjälper att hålla värmen på håret och hjälper till att uppnå ett bättre resultat.

Resultat:
4. Sköljning
Skölj ur håret ordentligt, undvik ansiktet, med varmt vatten tills all överbliven färg har sköljts bort. Om mer än en färg blir applicerad så måste håret bli tvättat och torkat separat, du måste vara mer noggrann när du endast färgar delar av ljust hår.

Tips:

 • Använd plasthandskar när du applicerar färgen.
 • Använd vaselin eller någon annan fet salva vid hårlinjen för att undvika att få färg i pannan.
 • Som med alla hårfärger, rekomenderas det att göra ett fläcktest först.
 • Använd inte balsam innan du ska färga håret.

Obs! Färgerna kan variera från vad som visas på bilden en aning beroende på hårtyp och ursprunglig hårfärg.

 

43 användarbilder
Directions

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
328:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
187:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.6

Baserat på 191 betyg
34
16
30
28
83
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 24 månader sedan

  --

  Märket är det bästa märket jag använt, och färgen är underbar.
  Tycker dock instruktionerna ni ger är helt fel. Vill ni ha mer pastellfärg så ta en liten klick av färgen i burken och blanda med massor av balsam tills du får fram färgen du vill ha!
  Färgen fungerar inte på lortigt hår, eller hår med produkter så som hårspray, mousse osv.
  Tvätta håret innan användning, och låt det verka i ungefär 15-30 minuter. För mer och bättre instruktioner eller tips finns det bra videor på youtube.
  gillar
  • marie
   för 16 månader sedan
   Blandar alltid med balsam eller intensiv inpackning och färgen sitter 2-3 v. Blandar till en tuggummirosa nyans. Vill jag ha lite kallare tillsätter jag ett pump Revlon 1002 (? blev osäker på numret nu, men silverinpackning). Låter verka minst 30 minuter, oftast någon timme.
   Blir lite roligare om man börjar med överhåret och tar lite färg o balsam och sedan ökar färgmängd ju längre bak/ned man kommer.
   gillar
  • julia
   för 9 månader sedan
   Vill bara inflika att schampo öppnar hårstrået och balsam inte alls drar ur färgen utan stänger hårstrået.
   Därför rekommenderar semipermanenta märken att man endast ska tvätta håret med balsam.
   Det är också därför du ska använda hårinpackning mellan schampo och balsam.

   Jag blandar ut mina directions med inpackning för att förhindra att hårstrået stänger sig innan den dragit åt sig all färg.

   Hoppas någon får nytta av detta :}
   gillar
  • krizz
   Medarbetare på Lyko -
   för 4 månader sedan
   Bra tips Julia!
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 5 månader sedan

  Pink pastel

  Jag har ett ljust, blekt hår men denna färg sköljdes ur efter en tvätt. Det blev inte riktigt rätt nyans heller utan snarare mer åt persika hållet och färgen blev en aning ojämn (se bild.) Jag rekommenderar revlons färgbomb i rosa för att uppnå en rosa pastell ton som även håller längre. Jag kommer definitivt att fortsätta med den! 👍
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • igår 23:41

  fina,nyanser

  men för dem som gillar styla med spray och vax så är de inte så klara och fina länge.tips är att tvätta hår i kallt vatten för att bevara den och undvika stylingprodukter då de drar ur färgerna#tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 1 vecka sedan

  Färga rött på rött?

  Hej! Jag har färgat mitt hår med en permanent hårfärg och färgen mattas av väldigt fort, använder färgbomb en gång i veckan och det gör håret jättefint och en stark röd färg. Hade ni tänkt att prova directions men jag undrar vilken färg ni tror jag bör köpa för att få håret så rött som möjligt, vill inte att det ska bli mörk/vin rött. Någon som vet?
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  ?

  Hej! Jag funderar på att köpa en knallrosa sån här toning. Men jag undrar om det ens kommer att bli någon färg eftersom jag aldrig har färgar/blekt mitt hår tidigare.
  gillar
  • maja
   Lyko Kundtjänst -
   för 1 vecka sedan
   Hej Emma.
   Directionsfärgerna fäster även om du inte har blekt ditt hår, dock kommer färgen inte att bli så intensiv om du redan är relativt mörk i håret. För att få en riktigt skarp färg så behöver håret vara riktigt ljust innan.
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  Directions vs Manic Panic

  Jag har sammanlagt beställt hårfärgerna Velvet Violet & Angel Blue från Manic Panic samt Violet & Atlantic Blue från Directions.
  De ifrån Manic Panic var pastellfärger så de fastnade knappt på mitt hår eftersom det inte var tillräckligt blekt. Man behöver verkligen vitt hår! Det var dock väldigt balsamerande och gjorde håret mjukt och lent.
  Färgerna ifrån Directions var SUPER pigmenterande, de fastnade till och med på brunt hår! Den violetta blev lite mörkare än jag hade förväntat mig men det ser ändå snyggt ut. Directions färgburkar är lite mindre och väldigt mycket billigare än Manic Panics. Det blir alltså effektivt att köpa två stycken burkar i samma färg från Directions istället för en burk av Manic Panic.
  Alla färger lät jag verka i flera timmar eftersom dem inte är skadliga för håret.
  Leveransen gick på tre dagar vid det ena köpet och två vid det andra.
  (På bilden med ljust hår så kommer det blåa ifrån att jag hade Directions Atlantic Blue sedan tidigare och provade bleka det håret)

  + 1

  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 2 veckor sedan

  The best!

  I have been using directions since January and I’m in love. My hair is bleached on the lengths but I have natural roots. I put plum or violet all over and use nearly 4 tubs on my thick long hair. I leave it in for about 2 hours and I get a great result that lasts for two months every time. It fades to a funky blue/green shade that I honestly kinda love. I typically color my hair every 2 to 3 months.

  + 1

  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018