83 användarbilder
Directions

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 228 betyg
42
18
33
35
100
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 32 månader sedan

  --

  Märket är det bästa märket jag använt, och färgen är underbar.
  Tycker dock instruktionerna ni ger är helt fel. Vill ni ha mer pastellfärg så ta en liten klick av färgen i burken och blanda med massor av balsam tills du får fram färgen du vill ha!
  Färgen fungerar inte på lortigt hår, eller hår med produkter så som hårspray, mousse osv.
  Tvätta håret innan användning, och låt det verka i ungefär 15-30 minuter. För mer och bättre instruktioner eller tips finns det bra videor på youtube.
  24 gillar
  • Medarbetare på Lyko
   för 12 månader sedan
   Bra tips Julia!
   1 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 13 månader sedan

  Pink pastel

  Jag har ett ljust, blekt hår men denna färg sköljdes ur efter en tvätt. Det blev inte riktigt rätt nyans heller utan snarare mer åt persika hållet och färgen blev en aning ojämn (se bild.) Jag rekommenderar revlons färgbomb i rosa för att uppnå en rosa pastell ton som även håller längre. Jag kommer definitivt att fortsätta med den! 👍
  4 gillar
 • för 4 dagar sedan

  Directions Lilac

  Superfin kall lila nyans love it! Börja med att tvätta håret med ett ph-balanserande schampo - OBS! Använd inte balsam, då fäster inte färgen bra. Sen använder jag vinylhandskar och gnuggar in färgen i håret med fingrarna. Har i färgen miniumum 2 timmar. Använder en duschmössa över håret för att hålla inne värme. Tvättar håret med ljummet till kallt vatten för att behålla färgen. Lycka till! #tävling
  2 gillar
 • för 1 vecka sedan

  Angående Pastel rosa

  Hej. Mitt nyvarande hår är blekt/blonderat ett par gånger men går jämt till en mellan guldig nyans men är ute efter ett mer rosé guldig nyans och tänkte först köra en toning (Directions/Maniac Panic. Loreal Colorista funkar EJ på mitt hår), och sen justera den med färgbomber, men undrar vad är det för skillnad mellan Direction's pastel rosa och Maniac Panic's cotton candy, Vad har dem för undertoner? Alltså, är de mer varma eller kalla?

  För två hår sedan använde jag Direction's rose red men det vart magenta-rosa, altså skarp kall rosa och vägrade att tvättas ut fast jag har "glas" hår (var tvungen att sling bleka håret två gånger). Tänkte köra en pastel variant den här gången eftersom jag är ute efter skiftningar och inte en klar täckande nyans.
  Gilla
 • för 1 vecka sedan

  Enkel att använda

  Har använt Directions i många år. Som många skriver, är råden många.
  * tvätta håret sparsamt, alltid med kallt vatten
  * solljus bleker färgen snabbare
  * går att blanda ut med inpackning/balsam för ljusare nyans, o mixa med varandra för att få din egna färgkombination
  * Fäster bäst på blekt hår

  Jag är väldigt nöjd
  1 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Lagoon blue

  Älskar färgen och den är en av få färger som faktiskt även är snygg när den tvättas ur! Har använt den många gånger. Supernöjd.
  5 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Färgen ebony

  Hej! Jag använde färgen ebony med ett loreal balsam, helt vanligt vitt balsam men min hud och utväxt blev helt blå? Har ni en aning om varför?
  Gilla

Directions
Hair Colour
Rose Red

228 Betyg
69:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Färgstarka, häftiga semipermanenta färger i många olika nyanser. Lätta att använda och färgerna kan blandas, så att du kan få din alldeles egna, unika nyans!

Förberedelse:
1. Shampoo
Shamponera håret med ett pH balanserat shampoo, La Riche Pre Colour Shampoo rekomenderas, detta kommer att ge håret korrekt balans, vilket gör att Directions hårfärg kommer att uppnå bästa resultat. Directions Colour Protecting Shampoo har framtagits speciellt till färgat hår, för att göra så att du får det mesta ut av din färg. Det lämnar håret mjukt och hanterbart med en fantastisk glans.

Applikation:
2. Kamma håret
Kamma in Directions hårfärg i håret tills färgen emulgerar, dvs. skummar, då kommer färgen att ha trängt in i håret, ljusare nyanser kan kräva att du kammar lite mer.

3. Bearbetning
Tiden som färgen ska sitta i är mellan 15 och 30 minuter, en plastmössa hjälper att hålla värmen på håret och hjälper till att uppnå ett bättre resultat.

Resultat:
4. Sköljning
Skölj ur håret ordentligt, undvik ansiktet, med varmt vatten tills all överbliven färg har sköljts bort. Om mer än en färg blir applicerad så måste håret bli tvättat och torkat separat, du måste vara mer noggrann när du endast färgar delar av ljust hår.

Tips:

 • Använd plasthandskar när du applicerar färgen.
 • Använd vaselin eller någon annan fet salva vid hårlinjen för att undvika att få färg i pannan.
 • Som med alla hårfärger, rekomenderas det att göra ett fläcktest först.
 • Använd inte balsam innan du ska färga håret.

Obs! Färgerna kan variera från vad som visas på bilden en aning beroende på hårtyp och ursprunglig hårfärg.

 

Köps ofta tillsammans

358:-
237:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019