115 användarbilder
Directions

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 274 betyg
46
19
35
49
125
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 40 månader sedan

  --

  Märket är det bästa märket jag använt, och färgen är underbar.
  Tycker dock instruktionerna ni ger är helt fel. Vill ni ha mer pastellfärg så ta en liten klick av färgen i burken och blanda med massor av balsam tills du får fram färgen du vill ha!
  Färgen fungerar inte på lortigt hår, eller hår med produkter så som hårspray, mousse osv.
  Tvätta håret innan användning, och låt det verka i ungefär 15-30 minuter. För mer och bättre instruktioner eller tips finns det bra videor på youtube.
  30 gillar
  • Medarbetare på Lyko
   för 20 månader sedan
   Bra tips Julia!
   1 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 22 månader sedan

  Pink pastel

  Jag har ett ljust, blekt hår men denna färg sköljdes ur efter en tvätt. Det blev inte riktigt rätt nyans heller utan snarare mer åt persika hållet och färgen blev en aning ojämn (se bild.) Jag rekommenderar revlons färgbomb i rosa för att uppnå en rosa pastell ton som även håller längre. Jag kommer definitivt att fortsätta med den! 👍
  4 gillar
 • för 4 dagar sedan

  Ljusrosa hår

  Jag blandade typ en matsked Directions "Flamigo Pink" eller "Carnation Pink" och en flaska balsam ca 200 ml så att det blev ljusrosa. Jag applicerade på torrt och rent hår. Satt i ca 2 h, sköljde ur det. Perfekt färg. Använder Lykos egna färgbomb också för att hålla färgen längre.
  1 gillar
 • för 4 dagar sedan

  Tangerine

  Jag har gått från svart box dye, till orangerött med en blekning emellan. Utgångsläget att fästa på är därmed en ganska smutsig mellanblond nyans, och jag måste säga att färgen jag valt presterar förvånansvärt bra!

  Som med alla röda nyanser (och särskilt semipermanenta) så håller den sig inte superintensiv efter att ha tvättats, och måste fyllas på regelbundet för att hålla sig så intensiv som jag vill ha den.
  Vid tidigare användningar av semipermanenta färger har jag varit vitblond, och jag upplever att ju mörkare utgångsläge, desto mer underhåll.

  Men trots den väldigt väntade bristen på hållbarhet, så är den en av mina favoriter när det gäller extremfärg. Jag finner mig själv återkomma till Directions varje gång jag har en hårfärg som kräver semipermanent färg, och den har använts i omgångar i olika nyanser sedan min tidiga tonår.

  Den lilla burken på 88ml räcker förvånansvärt länge, trots att den används så pass ofta. Prisvärd! Jag hade dock önskat att de kom i lite större förpackningar. Annars supernöjd!
  3 gillar
 • för 6 dagar sedan

  Nästan Perfekt

  Inte lika bra som Manic Panic Electric Banana men den fungerar i nödfall.
  3 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Kär

  Jag testade först med Schwarzkopf "Grapefruit Burst" men den fastnade inte alls. Så jag blandade "Apricot" med "Flamingo Pink" för att få fram ett mer peachy Rosa resultat, och jag är helt störtkär i hur lystert det blev 💖
  4 gillar
 • Misslyckad blekning

  Kan denna produkt - white toner - hjälpa mig att ta bort lite av det flammiga? Jag vill INTE bli blå/grå... Erfarenheter efterlyses!
  Gilla
  • för 1 vecka sedan
   Nej, white toner är mer till för att ta bort svagt svagt gul nyans ur väldigt blonderat hår. Minsta lilla ojämnhet du råkar ha från blekningen kommer att synas även om du lägger i White toner i ditt hår.

   För att få ditt hår att bli mindre flammigt hade jag rekommenderat att köra ett "bleach-bath" (Det bleker håret lite, men inte lika många nyanser som om du hade blekt håret som vanligt. Dessutom är det mindre skadligt)

   Jag bifogade en bild på mitt hår nedan, som du kan se har en väldigt ljus och jämn färg. Det var nästintill kritvitt, med en jättesvag blond underton. Jag fick till den genom att ha i Björn Axens silvershampoo i mitt hår i ca 3 timmar. De första två tvättarna är håret lite mer silveraktivt (så som du sa att du inte ville ha det, men bear with me) men efter dessa tvättar blir håret den nyanser som jag hade på bilden. Och jag behövde aldrig ba i mer silvershampoo ihåret sedan, det höll sig så pass vitt sen.

   Så det är väl vad jag rekommenderar för att jämna ut ditt flammiga hår.
   Gilla

Directions
Hair Colour
Rubine

274 Betyg
69:-

Fler nyanser

Färgstarka, häftiga semipermanenta färger i många olika nyanser. Lätta att använda och färgerna kan blandas, så att du kan få din alldeles egna, unika nyans!

Förberedelse:
1. Shampoo
Shamponera håret med ett pH balanserat shampoo, La Riche Pre Colour Shampoo rekomenderas, detta kommer att ge håret korrekt balans, vilket gör att Directions hårfärg kommer att uppnå bästa resultat. Directions Colour Protecting Shampoo har framtagits speciellt till färgat hår, för att göra så att du får det mesta ut av din färg. Det lämnar håret mjukt och hanterbart med en fantastisk glans.

Applikation:
2. Kamma håret
Kamma in Directions hårfärg i håret tills färgen emulgerar, dvs. skummar, då kommer färgen att ha trängt in i håret, ljusare nyanser kan kräva att du kammar lite mer.

3. Bearbetning
Tiden som färgen ska sitta i är mellan 15 och 30 minuter, en plastmössa hjälper att hålla värmen på håret och hjälper till att uppnå ett bättre resultat.

Resultat:
4. Sköljning
Skölj ur håret ordentligt, undvik ansiktet, med varmt vatten tills all överbliven färg har sköljts bort. Om mer än en färg blir applicerad så måste håret bli tvättat och torkat separat, du måste vara mer noggrann när du endast färgar delar av ljust hår.

Tips:

 • Använd plasthandskar när du applicerar färgen.
 • Använd vaselin eller någon annan fet salva vid hårlinjen för att undvika att få färg i pannan.
 • Som med alla hårfärger, rekomenderas det att göra ett fläcktest först.
 • Använd inte balsam innan du ska färga håret.

Obs! Färgerna kan variera från vad som visas på bilden en aning beroende på hårtyp och ursprunglig hårfärg.

 

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter