100 användarbilder
Directions

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.6

Baserat på 250 betyg
45
19
34
42
110
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 37 månader sedan

  --

  Märket är det bästa märket jag använt, och färgen är underbar.
  Tycker dock instruktionerna ni ger är helt fel. Vill ni ha mer pastellfärg så ta en liten klick av färgen i burken och blanda med massor av balsam tills du får fram färgen du vill ha!
  Färgen fungerar inte på lortigt hår, eller hår med produkter så som hårspray, mousse osv.
  Tvätta håret innan användning, och låt det verka i ungefär 15-30 minuter. För mer och bättre instruktioner eller tips finns det bra videor på youtube.
  26 gillar
  • Medarbetare på Lyko
   för 17 månader sedan
   Bra tips Julia!
   1 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 18 månader sedan

  Pink pastel

  Jag har ett ljust, blekt hår men denna färg sköljdes ur efter en tvätt. Det blev inte riktigt rätt nyans heller utan snarare mer åt persika hållet och färgen blev en aning ojämn (se bild.) Jag rekommenderar revlons färgbomb i rosa för att uppnå en rosa pastell ton som även håller längre. Jag kommer definitivt att fortsätta med den! 👍
  4 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Tulip vart magenta rosa och tänkte prova en annan varmare nyans

  Vilken av dem röda nyanserna har en mer riktigt röd eller mer orange bas?

  Jag har haft både Tulip, Dark Tulip och Rose-red, som alla vill gå mot magenta/skrik-rosa fast mitt behandlade hårfärg var inte jätte ljus (typ nivå 7-8). Jag har fortfarande en burk av Tulip som jag tänkte blanda ut och med en varmare nyans. Jag har även testat Flame förut, men den blir bara orange på mitt hår. Vej ej hur Orange nyans skulle reagera på Rosa hår. Läste på engelska sidor att orange över rosa kan göra rosa starkare och andra skrev det blir mer rött.

  Jag försöker få håret mer åt ett "jul-rött" nyans. Någon rekommendation? :}
  Föredrar Directions för dem sitter inte jätte-länge i håret vilket jag gillar för jag föredrar att kunna växla med olika nyanser. (Pillarbox red verkar gå mot rosa så den hoppar jag nog över. Råkade visst klicka på den när jag ställde frågan).

  Bild nedanför visar hur mitt hår såg ut med Tulip nyfärgat och när det bara blekas ner och blev varmare, för jag är koppar blond innan jag använde Tulip. Inne på den femte (eller sjätte! Färgade det efter Halloween) veckan nu och börjar tröttna på rosa hår...
  1 gillar
  • Frisör på Lyko
   för 1 vecka sedan
   Hej Lina! Den som är mest röd åt det julröda hållet skulle jag säga att Vermillion Red är. De har ingen som är mer mörkröd tyvärr. Vill man ha lite mörkare så kan man blanda den med lite Dark Tulip.
   1 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Blekning

  Behöver jag bleka mitt hår innan jag använder den lila hårfärgen?? (Är naturligt mörkbrun)
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 1 vecka sedan
   Hej Angelica!
   För att få en så skarp lila färg som möjligt, är det bra att vara rätt så ljus innan. Lägger du det i ditt mörkbruna hår, kan det bli en skiftning i lila, men själva färgen kommer inte att vara superskarp :)
   1 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Älskar!

  Jag tycker dom här är klockrena. Super fina färger och man kan leka runt med dom hur mycket man vill, då dom ändå tvättas bort inom kort. Vill man som jag festa till det med lite färg i vardagen så rekommenderar jag absolut dessa färger. Jag köpte 4 st olika färger på en gång.
  1 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Silver Toner

  Efter att nyligen ha blekt min utväxt ville jag bli av med det kycklinggula! Penslade på directions silver toner och lät den sitta ca 20 minuter, sköljde ur håret och det var blått.. MEN!! det gjorde inget, jag schamponerade håret med head & shoulders, och det blåa försvann - likaså det gula!
  1 gillar
 • för 2 veckor sedan

  Bara på hemsidan?

  Finns dessa märke i den flesta lykobutikerna eller är de enbart tillgänglig på hemsidan
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 2 veckor sedan
   Hej Alva!
   Ja Directionsfärgerna finns i våra butiker :)
   Gilla

Directions
Hair Colour
Silver

250 Betyg
69:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Färgstarka, häftiga semipermanenta färger i många olika nyanser. Lätta att använda och färgerna kan blandas, så att du kan få din alldeles egna, unika nyans!

Förberedelse:
1. Shampoo
Shamponera håret med ett pH balanserat shampoo, La Riche Pre Colour Shampoo rekomenderas, detta kommer att ge håret korrekt balans, vilket gör att Directions hårfärg kommer att uppnå bästa resultat. Directions Colour Protecting Shampoo har framtagits speciellt till färgat hår, för att göra så att du får det mesta ut av din färg. Det lämnar håret mjukt och hanterbart med en fantastisk glans.

Applikation:
2. Kamma håret
Kamma in Directions hårfärg i håret tills färgen emulgerar, dvs. skummar, då kommer färgen att ha trängt in i håret, ljusare nyanser kan kräva att du kammar lite mer.

3. Bearbetning
Tiden som färgen ska sitta i är mellan 15 och 30 minuter, en plastmössa hjälper att hålla värmen på håret och hjälper till att uppnå ett bättre resultat.

Resultat:
4. Sköljning
Skölj ur håret ordentligt, undvik ansiktet, med varmt vatten tills all överbliven färg har sköljts bort. Om mer än en färg blir applicerad så måste håret bli tvättat och torkat separat, du måste vara mer noggrann när du endast färgar delar av ljust hår.

Tips:

 • Använd plasthandskar när du applicerar färgen.
 • Använd vaselin eller någon annan fet salva vid hårlinjen för att undvika att få färg i pannan.
 • Som med alla hårfärger, rekomenderas det att göra ett fläcktest först.
 • Använd inte balsam innan du ska färga håret.

Obs! Färgerna kan variera från vad som visas på bilden en aning beroende på hårtyp och ursprunglig hårfärg.

Observera! Silver och White Toner är endast avsedda att användas på redan blekta hår. White Toner kan dock med fördel blandas med de övriga  Directions-färgerna för att skapa ljusare nyanser.

Köps ofta tillsammans

358:-
283:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019