Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Directions Hair Colour Silver

99 Betyg
69:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Färgstarka, häftiga semipermanenta färger i många olika nyanser. Lätta att använda och färgerna kan blandas, så att du kan få din alldeles egna, unika nyans!

Förberedelse:
1. Shampoo
Shamponera håret med ett pH balanserat shampoo, La Riche Pre Colour Shampoo rekomenderas, detta kommer att ge håret korrekt balans, vilket gör att Directions hårfärg kommer att uppnå bästa resultat. Directions Colour Protecting Shampoo har framtagits speciellt till färgat hår, för att göra så att du får det mesta ut av din färg. Det lämnar håret mjukt och hanterbart med en fantastisk glans.

Applikation:
2. Kamma håret
Kamma in Directions hårfärg i håret tills färgen emulgerar, dvs. skummar, då kommer färgen att ha trängt in i håret, ljusare nyanser kan kräva att du kammar lite mer.

3. Bearbetning
Tiden som färgen ska sitta i är mellan 15 och 30 minuter, en plastmössa hjälper att hålla värmen på håret och hjälper till att uppnå ett bättre resultat.

Resultat:
4. Sköljning
Skölj ur håret ordentligt, undvik ansiktet, med varmt vatten tills all överbliven färg har sköljts bort. Om mer än en färg blir applicerad så måste håret bli tvättat och torkat separat, du måste vara mer noggrann när du endast färgar delar av ljust hår.

Tips:

 • Använd plasthandskar när du applicerar färgen.
 • Använd vaselin eller någon annan fet salva vid hårlinjen för att undvika att få färg i pannan.
 • Som med alla hårfärger, rekomenderas det att göra ett fläcktest först.
 • Använd inte balsam innan du ska färga håret.

Obs! Färgerna kan variera från vad som visas på bilden en aning beroende på hårtyp och ursprunglig hårfärg.

Observera! Silver och White Toner är endast avsedda att användas på redan blekta hår. White Toner kan dock med fördel blandas med de övriga  Directions-färgerna för att skapa ljusare nyanser.

Directions

Köps ofta tillsammans

Directions Hair Colour Silver
MOOD Blonde Hårfärg 107 Silverblond
Pris för allt
134:-

Köps ofta tillsammans

Directions Hair Colour Silver
Schwarzkopf Blonde Platinum Lightener L101 Silver Blond
Directions Pre Colour Shampoo
Pris för allt
227:-

Videos

Betyg & kommentarer

Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva

  --

  Märket är det bästa märket jag använt, och färgen är underbar.
  Tycker dock instruktionerna ni ger är helt fel. Vill ni ha mer pastellfärg så ta en liten klick av färgen i burken och blanda med massor av balsam tills du får fram färgen du vill ha!
  Färgen fungerar inte på lortigt hår, eller hår med produkter så som hårspray, mousse osv.
  Tvätta håret innan användning, och låt det verka i ungefär 15-30 minuter. För mer och bättre instruktioner eller tips finns det bra videor på youtube.

  Tilia3
  för 11 månader sedan
  • Får man färg på golvet eller kläder så går det enkelt bort genom att spruta hårspray, låta det suga i någon minut och sedan ta bort det men lite blött papper.

   Tilia3
   för 11 månader sedan
  • Tilia jag är väldigt nyfiken exakt hur du blandade exakt för att få pastell silver.typ en msk silver?Om du kommer ihåg☺️

   Rebecka479
   för 11 månader sedan
  • Blanda inte med balsam. Balsam drar ju ut färgen :0

   mariabjork10
   för 6 månader sedan
  • Jag färgade precis mitt hår från askigt ljusrosa/lavendel till turkos med lika delar inpackning, balsam och färg. Det funkade helt perfekt för mig :)

   Pluttis
   för 5 månader sedan
  • Blandar alltid med balsam eller intensiv inpackning och färgen sitter 2-3 v. Blandar till en tuggummirosa nyans. Vill jag ha lite kallare tillsätter jag ett pump Revlon 1002 (? blev osäker på numret nu, men silverinpackning). Låter verka minst 30 minuter, oftast någon timme. Blir lite roligare om man börjar med överhåret och tar lite färg o balsam och sedan ökar färgmängd ju längre bak/ned man kommer.

   Marie7055
   för 3 månader sedan
 • Mest hjälpsamma negativa

  Hade hoppats på denna

  Tyvärr hände inte mycket, trots att jag var nyblekt i håret. För min del var det lite som att slänga pengar i sjön, men kanske fungerar för någon annan!

  Katarina3004
  för 1 månad sedan
  • Tur att den är så billig då :) satte du i färgen när håret var blött eller torrt? För det står att man ska ha det i blött hår men då har man så mycket vatten i håret så då drar inte färgen åt sig lika bra så tycker du ska testa igen fast med torrt hår. Garanterar att det funkar bättre.

   cheez_rings
   för 3 veckor sedan
 • Älskar

  Fina färger, får inga fläckar alls av den även direkt efter jag har färgat. Dock försvinner färgerna VÄLDIGT snabbt från mitt hår. Men om man låter färgen verka längre så sitter den också bättre (enligt kompisar som också använder directions).
  Rekommenderar absolut, jättebra att blanda ut med balsam eller blanda med andra färger.

  tilde_littson
  igår 14:32
36 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2017