Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dolce & Gabbana Light Blue Living Stromboli Pour Homme EdT 40ml

1 Betyg
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Dolce & Gabbana Light Blue Living Stromboli Pour Homme
I hjärtat av den italienska rivieran finns två hamnar med naturlig skönhet och glamorös stil Portofino och Stromboli är platser som är ett med det berömda Dolce & Gabbana arvet. Dessa platser är juveler omslutna av en tidlös fulländning, som attraherar njutningssökande par som drömmer om att leva medelhavsliv: segla, bada, sola, äta, dricka och älska. I Portofino ligger blekta pastellfärgade hus längs kajen och yachter glider långsamt omkring i det bläckblå vattnet. Stromboli-ön utanför Siciliens norra kust är en drömplats med sitt dramatiska vulkaniska landskap som steks av medelhavssolen. Dessa unika platser är den ultimata medelhavs-tillflykten för dem som söker ett oändligt ögonblick försänkt i den råa skönheten hos land och hav.

Nu har detta sinne för drömmar och innerlig sensualitet fångats för evigt genom den limiterade upplagan Light Blue Dreaming in Portofino för henne, och Living Stromboli för honom. Förkroppsligandet av de ikoniska sommardofter som ger liv åt naturens sensualitet och till den italienska kustens glamour.

Att komma till Portofino är som att stiga in i en drömvärld, säger Domenico Dolce. För oss är Portofino en plats där vi kan komma bort från det hektiska stadslivet, koppla av, ha roligt och njuta av skönheten hos dess klippiga och blommiga landskap, tillägger Stefano Gabbana. Doften av luften, vyerna och platsens storslagenhetär unikt.Vi älskar Stromboli, säger Domenico Dolce. Allestädesnärvaron av den aktiva vulkanen och de mörka klipporna som är typiska för ön. Man anländer med båt från Sicilien och ön reser sig över dig med byar som klamrar sig fast vid sluttningarna. tillägger Stefano Gabbana. Naturens krafter tar verkligen andan ur en. Doften Doftande av Medelhavet och frammanande lättjefulla dagar med avkoppling på en sommarresa, exploderar de nya Light Blue-dofterna av en total känsla av Sommar. Genom attraktionen hos varje överdådig plats, väcker dofterna till liv en känsla av verklighetsflykt och sann sensoriell njutning som återför dig till stunder av oförglömlig intimitet och romantik.

Living Stromboli:
Genom en förening av friskhet och sensualitet, klassificeras denna innovativa aquatiska mineral eau de toilette som Woody Water. På ett rent, kraftfullt och intensivt maskulint vis, fortsätter uppfriskande toppnoter av citrus och rosépeppar direkt till krispiga aquatiska noter som förhöjs av klarheten hos geranium. Rökig ambra med träig patchouli och mossig vetiver ger den sista resonansen.

40ml 

 • Kategori:Parfym
 • Artikelnummer:
  1024-317-0040
Dolce & Gabbana

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 18 månader sedan

  Fräsch doft

  Köpte denna till min man och den doftar väldigt gott. Mycket fräsch doft.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018