Dr Ankerstjerne

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Dr Ankerstjerne
Anti-Age Nightcream 50 ml

Bli först med att betygsätta produkten
889:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
ANTI-AGE nightcream är en närande anti-age-kräm i en rik och sammetsmjuk formulering. Regelbunden användning förbättrar hudens fasthet och elasticitet och samtidigt minskar rynkor. ANTI-AGE nightcream innehåller kraftiga aktiva ingredienser som stimulerar hudens kollagensyntes. Innovativ Gatulin In-tense förbättrar hudens textur och motverkar förlust av celldynamik, med en lyftande effekt som resulterar i ökad täthet och minskning av rynkor. Hyaluronsyra minskar rynkor och fina linjer och ger fukt. ANTI-AGE nightcream innehåller också ett powerteam av naturliga oljor som stärker hudens barriärfunktion och hudens naturliga försvar. Dessa ger höga koncentrationer av essentiella fettsyror, Gamma linolensyra, antioxidant polyfenoler och vitaminerna C, B, A och E. Fettsyrasammansättningen motverkar tilltäppta porer och finnar.
Produkten är vegansk och innehåller inte parabener eller mikroplast. ANTI-AGE nightcream har studerats i dubbelblinda kliniska studier.

Under en 8-veckors studieperiod används ANTI-AGE nightcream som den enda hudvårdsprodukten. Testpersonernas hud skannas med avancerade 3D-hudskannrar före och efter studieperioden. Skanningsbilderna utvärderas av oberoende hudläkare, och resultaten talar för sig själva! Efter 8 veckor med ANTI-AGE nattkrämen som den enda hudvårdsprodukten får:
10 av 10 får minskade rynkor
10 av 10 har ökat hudens täthet
9 av 10 får minskat rynkors djuphet
9 av 10 får ökad hudelasticitet

Dermatologiska test visar också att ANTI-AGE nightcream tolereras väl och är inte irriterande för huden.

Rik och närande anti-age-kräm som kan användas som både dag- och nattkräm. Produkten är utvecklad som en nattkräm, men är lämplig som dagkräm eftersom krämen absorberas mycket väl i huden och inte lämnar olja på hudytan. Fungerar bra under smink. Rekommenderas för alla hudtyper. Speciellt lämplig för dig med normal till torr hud, känslig hud och för vuxen hud. Används gärna över SUPERFOOD multipurpose vitamin facegel. Den medföljande plastspateln kan användas för dosering för optimal hygien i produktbehållaren.

50 ml
  • Kategori:Nattkräm
  • Artikelnummer:
    2757-100-0050

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter