Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dr. Brandt Neddles No More 3D Filler Mask 50g

4 Betyg
1095:-
Leverans inom 5-8 dagar
Beskrivning
Ingredienser
Hjälper huden att kännas fylligare! Med hjälp av sina fantastiska ingredienser arbetar denna ansiktsmask på många olika sätt. Med tiden så förlorar vår hud spänst och fasthet. Detta gör att vår hud tappar sin lyster och kan lätt se trött och sliten ut.

En produkt som byggts vidare på framgångarna av Needles No More® med lanseringen av Needles No More® 3D Filler Mask. Med sin unika kombination av ingredienser ger produkten din hud exakt vad som behövs för att skapa en mer ungdomligare look.

Applicera masken på väl rengjord hud (använd gärna en pensel) i en omvänd triangel från hakan upp till kindbenen. Applicera sedan mer mask på de områden som du vill arbeta mer på, tex på fina linjer, rynkor och ojämn hud. Masken ska ej sköljas av och kan användas varje dag, t.ex under din makeup.

50g

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.5

Baserat på 4 betyg
0
0
3
0
1
 • för 14 månader sedan

  Lite för dyr

  Det här är en bra produkt och en ser en viss skillnad efter användande. Men det är inget som varar och jag skulle rekommendera att investera i ett bra serum och komplettera med återfuktande ansiktsmask. Doften är lite kemisk och produkten går inte snabbt in i huden.

  Den är som sagt bra, men i mitt tycke lite för dyr.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018