Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Dr. Brandt
Do not age
Dr Brandt Magnetight age-defier mask 90 ml

Bli först med att betygsätta produkten
676:-Ord. pris 845:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Lyko
Mask Spatula
47:20Rek. pris 59:-
Förvandla din hud genom att uttnyttja kraften hos magneter med nya Magnetight age-defier skin recharging magnet mask från Dr Brandt. Dr Brandts senaste genombrott inom anti age är här! Nu kan du utnyttja kraften hos magneter med nya Magnetight Age Defier mask.

Masken är ett stort tekniskt framsteg inom hudvård, den kombinerar den sensoriska upplevelsen av en ansiktsmask med spa-kvalitet med en magnetisk partikelteknik som ger en kraftfull anti-age effekt. När masken avlägsnas används den medföljande magneten. Magneten drar till sig masken och skapar ett slags magnetfält, detta flöde är nyckeln till maskens inverkan på huden. Formuleringen är baserad på ett järnpulver som aktiveras av magnetiska partiklar som hjälper till att föra bort toxiner, minskar tecken på åldrande och motverkar utseendet av stressad hud.

Masken stödjer hudens naturliga återhämtningsprocess för en yngre hud med mer lyster. Magnetight innehåller också ceramider och ett pulver med 100% finmald svart turmalin, en kraftfull sten som är känd som en av naturens mest energigivande mineraler. När all mask avlägsnats lämnas det kvar som ett återfuktande serum med bland annat kamomillolja och lavendelolja. Huden lämnas fantastiskt mjuk och len, blir djupt återfuktad och får ny lyster. Huden stramas upp och rynkor minskar. Ger en uppfriskande och vitaliserande känsla.

Passar alla hudtyper.

Användning:
Applicera masken med hjälp av den medföljande spateln eller med fingrarna. Låt verka i 5-10 minuter. Viktigt är att vira in magneten i lite papper innan den används för att ta bort masken, annars fastnar masken på magneten och den blir svår att rengöra. Tips! Förvara magneten på burken under masken så tappar du aldrig bort den!

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019