Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dr. Brandt Dark Spots No More

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Dr.Brandt Dark Spot No More är revolutionerande när det kommer till behandling av ålders- och pigmentförändringar. Detta är ett unikt, uppljusande serum är utvecklat för att fleka befintlig hyperpigmentering och motverka framtida pigmentförändringar. Därmed hejdar du uppkomsten av nya mörka fläckar, samtidigt som det nuvarande gradvis bleknar bort.
Serumet är utvecklat för att behandla och hindra det två betydande faktoerna som bidrar till utveckligen av mörka fläckar, UV-strålning samt den normala åldersprocessen. Spots No More ger dig en jämn, ljus och klar hudton som strålar av ungdomlig lyster.

För mogen hud med åldersfläckar samt pigmenterad hud. Passar alla hudtyper som vill motverka hyperpigmentering och mörka fläckar.

Aktiva ingredienser:

- Dr. Brandts β-Bright-peptid: En innovativ, inkapslad, blekande peptid som minskar aktiviteten av tyrosinas och melaninsyntesen. Detta minskar hudens pigmentering och missfärgning. Resultatet blir en ljusare och jämnare hy. 

- Age Spot Block: En balanserad sammansättning med stabiliserad C-vitamin, olivbladsextrakt och zink PCA. Minskar bildandet av lipofuscin, vilket förebygger uppkomsten av åldersfläckar. Tillför antioxidanter som minskar oxidativ stress och motverkar fria radikaler.

- Granatäppelenzym: Fruktenzym från granatäpple som är rikt på antioxidanter. Förbättrar cellförnyelsen genom att skonsamt exfoliera och gradvis lyfta oönskad pigmentering och döda celler från hudens yta, för en hud som ser ljusare, friskare och fräschare ut.


Använd morgon och kväll, efter rengöring och innan ansiktscreme. Applicera en liten mängd på ansikte, hals och dekolletage. För få extra anti-age effekt så kan man applicera Dr. Brandt Collagen Booster när serumet har torkat, följt med ansiktscreme. Vid användning av hudtonande produkter är det viktigt att dagligen applicera ett UV-skydd ovanpå, som exempelvis Dr. Brandt UV SPF 30 eller Dr. Brandt Flexitone BB Cream SPF 30. Undvik också att exponera huden för solen alltför mycket. Exfoliera gärna huden 2-3 gånger per vecka för att bleka de mörka fläckarna snabbare, med Dr. Brandt Laser A-Peel System eller Dr. Brandt Microdermabrasion.

30ml 

 

  • Kategori:Serum
  • Artikelnummer:
    1504-117-0030
Dr. Brandt

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018