Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Dr. Brandt Laser A-Peel System

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa

Dr. Brandt Laser A-Peel System är ett avancerat 2-stegssystem som tar bort döda hudceller och låter din huds naturligt vackra lyster träda fram. Den nyutvecklade formulan med alfahydroxisyror exfolierar skonsamt huden och föbättrar hudens textur. Laser A-Peel efterliknar salongernas kemiska peeling utan att irritera huden. Den ger dig bästa möjliga resultat på så minimal tid som möjligt. 2-stegsbehandlingen tar bort döda hudceller som ligger på hudens yta, krymper förstorade porer samt ger en smidig och slät hud. Den förbättrar även hudens elasticitet och struktur. Slutresultatet blir en väldigt jämn och mjuk hud med naturlig lyster.

Den senaste versionen av Laser A-Peel System kommer praktisk i en tvådelad behållare som består av Peeling Solution, och Soothing Gel.

 1. Laser A-Peel Peeling Solution 50 ml
  - Efterliknar kemisk peeling på salong.
  - Exfolierar, mjukgör och tar fram hudens lyster.
  - Krymper porer och stärker huden.
  - Gör huden fastare och förbättrar dess elasticitet.
 2. Laser A-Peel Soothing Gel 30 ml
  - Lugnar huden genom att reducera rodnad och irritation.
  - Återfuktar lätt.

  Passar alla hudtyper. För de som önskar en hemmapeeling som ger ett resultat likt en kemisk peeling på salong, men utan att irritera.
   

Aktiva ingredienser:
- Allantoin: Växtingrediens som skyddar huden samt lugnar och dämpar hudirritationer. 

- Lactic acid: AHA-syra från mjölk som skonsamt exfolierar huden och peelar bort döda hudceller. Hudtexturen förbättras och huden blir mjuk, smidig och len. 

- Perillakärnolja: Återfuktande olja som motverkar hudirritationer och reducerar rodnader. 

- QuSome: System som transporterar de aktiva ingredienserna djupare och snabbare ner i det yttersta hudlagret, vilket ger en bättre effekt.

Använd detta 2-stegssystem en gång i veckan under 6-8 veckors tid för att uppnå bästa resultat. Använd inte någon annan peeling under samma dag. Appliceras på väl rengjord hud. 
Börja med Peeling Solution (den övre behållaren). Pumpa 4 pump på en bomullsrondell och stryk försiktigt ett tunt lager över ansiktet (undvik ögonområdet). Låt det sedan verka i 5 minuter och skölj av noggrant. Klappa ansiktet torrt med en handduk innan du stryker på en liten mängd Soothing Gel (den nedre behållaren). Täck hela ansiktet men undvik ögonområdet. Soothing Gel ska inte sköljas av. Behöver du extra fukt kan du komplettera med en moisturizer. 
Huden kan bli känsligare mot solen när man regelbundet använder produkter med alfahydroxisyror. Var noggrann med att använda solskydd varje dag, framför allt under sommarhalvåret. Ett högt solskydd, som exempelvis Dr. Brandt's UV SPF 30, är dessutom det bästa sättet att förebygga förtida åldrande av huden, oavsett årstid och väder.
 
50 ml (Peeling Solution)
30 ml (Soothing Gel).

 

 • Kategori:Dagkräm
 • Artikelnummer:
  1504-126-0000
Dr. Brandt

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018