Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.8

Baserat på 5 betyg
0
0
0
1
4
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
  • Mest hjälpsamma positiva
    för 7 månader sedan

    Riktigt härlig mist!

    Superskön att spraya på ansiktet under dagen, speciellt då den ger C-vitamin boost, och en massa andra mysig återfuktande ingredienser!!
    5 gillar

Dr Dennis Gross
Skincare C+ Collagene Mist Perfect Skin Set & Refesh 88 ml

5 Betyg
385:-
Fri frakt, kan skickas omgående
En antioxidantrik mist med trippeleffekt: skyddar, återfuktar och fräschar upp huden. En 3-i-1 mist som ger näring, återfuktar och skyddar huden mot yttre påfrestning samtidigt som den hjälper makeu- pen till ett perfekt resultat. Varje spray tillför en dos C-Vitamin, plantbaserat kollagen, kraftfulla antioxidanter och hyaluronsyra som går djupt ner i huden (genom makeupen) och triggar kollagenproduktionen samt skyddar mot fria radikaler och miljöföroreningar. Misten är uppfräschade och ger en hälsosammare hy med naturlig lyster. Passar alla hudtyper.

Användning:
Misten kan användas efter rengöring och ovanpå din makeup som får ett perfekt resultat. Håll flaskan cirka 20-25 cm från ansiktet. Spraya 2-3 gånger för att behandla huden och fixera makeupen. Applicera under dagen vid behov för uppfräschning och återfuktning. Perfekt för den som vistas i torra miljöer och sitter framför datorn.

88ml

Köps ofta tillsammans

630:-
1335:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019