Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 3 betyg
0
1
0
0
2
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  Kundtjänst på Lyko
  för 19 månader sedan

  Sååå skön!

  Lägger sig som en tunn fin hinna, som varken luktar eller smakar. Läpparna känns återfuktade under lång tid och man behöver inte åter-applicera stup i kvarten. 😊👍 Snart är de här vintertorra läpparna redo för some serious lip sticks. 😍 🙌 Btw, älskar den silikoniga konsistensen som känns väldigt "skyddande". PLUS för att den inte syns på läpparna - passar därmed ALLA!
  #drdennisgross #torraläppar
  7 gillar
 • Butik & Salong
  för 18 månader sedan

  Härlig!

  För alla spruckna supertorra läppar. Ger fukt i form av hyaluronsyra och marint kollagen. Kan pirra lite på läpparna och ger en fin plumpad effekt! Dryg produkt som doftar lite citrus 💧
  5 gillar

Dr Dennis Gross
Dr.D Gross Hyaluronic Marine Collagen Lip Cushion 9 ml

3 Betyg
375:-Rek. pris 389:-
Beskrivning
Ingredienser
Hyaluronic Marine Lip Cushion är en mångfunktionell läppcreme som intensivbehandlar läpparna och reparerar dem på djupet, återfuktar, lugnar, ger volym, reducerar vertikala läpplinjer, förstärker läpplinje och ger skydd.

Perfekt att applicera som en dag- och nattcreme över läpparna.
Hyaluronic Marine Collagen Lip Cushion bygger bl.a. på den högteknologiska ingrediensen VoluMax Complex som bl.a. innehåller glykosaminglykaner (GAG). Tillsammans med elastin och kollagen ingår de i läpparnasstödstruktur (extracellulära matrixen) och har förmågan att återuppbygga stödstrukturen samt återfukta, plumpa och öka fukthalten i läpparna.

I den unika formulan finns en mängd noggrant utvalda ingredienser som verkar i synergi för att boosta läpparnas vitalitet.
 • Kategori:Läppar
 • Artikelnummer:
  1827-193-0009

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter