Dr Hauschka

Dr. Hauschkas hudvård handlar framför allt om två saker:
Huden har sin egen förmåga att förnya och skydda sig själv. Våra produkter främjar hudens egen förmåga och hjälper den att återfå balansen. Alla produkter från Dr. Hauschka är en sammansättning av noggrant utvalda extrakt från läkeväxter. Vi använder nästan uteslutande naturliga ingredienser från kontrollerade biodynamiska odlingar eller odlingar som följer Demeterreglerna och uppfyller kraven på rättvis handel.

Det handlar om helheten
Alla ingredienser fyller en viktig funktion var för sig,men det är först när de blandas som vår fantastiska produktkvalitet skapas. Vi har samma holistiska synsätt när det gäller din hud. Våra produkter har en stärkande och balanserande effekt på hela din kropp. För att skapa denna effekt studerar vi cellernas förnyelsecykler och tar hänsyn till det naturliga kretsloppet när vi odlar, driver upp och skördar våra råvaror. Dessutom låter vi växterna mogna i sin egen rytm vid tillverkningen av våra extrakt och essenser.

Stor kunskap om läkeväxter
På 1920-talet försökte dr Rudolf Hauschka hitta ett sätt att tillverka läkemedel med naturliga ingredienser utan alkohol, och under årens lopp har man samlat på sig mycket stora kunskaper om läkeväxter inom företaget. Denna kunskapskälla använder vi dagligen och vi arbetar ständigt med att vidareutveckla våra kunskaper.

För oss handlar det alltid om att skapa balans mellan inre och yttre skönhet.

14 produkter

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019