Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 8 månader sedan

  Varm och kall

  Hej, jag tror jag har kall underton i min hud. Vilken av dessa skulle fungera för mig?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 8 månader sedan
   Hej Charlotte. Tyvärr är det väldigt svårt att ge bra rekommendationer när det kommer till foundation-nyanser såhär via nätet. För att vara säker på att man får den nyans som passar ens hudton allra bäst bör man försöka testa i butik innan eventuell beställning. (Bara baserat på de nyanser vi har och den lilla bild jag ser av ditt ansikte så skulle jag säga att det är 01 eller 02 som ligger dig närmast.)
   Gilla
 • för 8 månader sedan

  För mörk?

  Hej! Jag brukar ha färger som heter "porcelain" eller "ivory" när jag väljer foundation. Svårt att hitta foundation som passar mig eftersom jag har så ljus hy. Kan Macadamia vara för mörk för mig?
  Gilla
  • Lyko Kundtjänst
   för 8 månader sedan
   Hej Eva. Macadamia 01 är den ljusaste av dem och bör kanske kunna fungera, dock rekommenderar jag verkligen att du testar i fysisk butik innan du beställer. Detta för att säkerställa att du får den nyans som matchar dig allra bäst. Jag bifogar en bild nedan (Lånad www.dr.hauschka.com) som visar nyanserna i förhållande till varandra.
   Gilla

Dr Hauschka
Foundation Almond 02 Almond 01

Bli först med att betygsätta produkten
Artikeln har utgått och går inte längre att köpa
Beskrivning
Ingredienser
Vårdande grund och naturlig lyster för varje hud: Livligt lätt till genomsnittlig täckkraft ger hyn ett jämnt utseende. Receptet med mineralpigment och extrakt från läkeväxter, särskilt från granatäpple samt makadamia- och kokosnötolja bevarar hudens fuktighetshalt och skyddar från miljöpåverkan.

Användning: Anpassa täckkraften genom följande applikationstekniker: naturligt med fingrarna, lätt med en svamp eller målinriktat med penseln.

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019