E NATURE

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.5

Baserat på 2 betyg
0
0
0
1
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 3 månader sedan

  Lugnar röd hy

  Tog idag en lugnande arkmask då min hy blivit lite röd och irriterad efter värmeböljan. Jag har torr, tunn, känslig hy som lätt reagerar på tex kyla, värme och blåst och då gäller det att ha lugnande preparat redo.

  Tycker att den supertunna, lite kladdiga masken var lätt och skön att ha på sig och satt fast bra trots att jag var på benen hela tiden. Den var litet för bred så jag fick klippa bort kanterna som annars hade blött ner håret. En stor käkflärp klippte jag också av och lade på hakan där masken bara var 1 cm bred vilket måste varit ett misstag.

  Lät den sitta trekvart och hyn var helt klart mindre röd och irriterad efteråt. Avslutade med Mossas lugnande dagkräm för irriterad hy + sf 50.
  Får 4 ⭐⭐⭐⭐ för att parfymen inte riktigt var i min smak, serumets klibbighet som gjorde händerna megakladdiga (annars brukar jag gnida in händerna med serumet) och passformen. Ger den 5 ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ för effektiviteten👍😊
  5 gillar
 • för 22 månader sedan

  Underbar mask!

  Verkligen helt fantastisk mask för känslig och irriterad hy. Jag har hormonell acne och perioral dermatit, och acnebölderna börjar dra sig tillbaka redan dagen efter att jag använt en mask. Den irriterar inte heller PD:n utan håller hyn lugn samt återfuktar. Man är dock rätt klibbig i ansiktet 10-15 minuter efter användning, så det är klokt att inte använda en mask precis innan man ska sminka sig.
  5 gillar

E NATURE
25 g

2 Betyg
35:-
Beskrivning
Ingredienser

Lugnande sheet mask. Cicaherb restore kollektionen är baserad på den naturliga ingrediensen Gotu kola (centella asiatica) som är en helande ört från Asien som länge används för medicinska syften. Denna sheet mask lugnar huden och är därför speciellt bra för de med känslig hud. Motverkar rodnad och irriterad hy. Innehåller inga djuringredienser och är fria från parabener, mineralolja och artificiella dofter. Hudtyp: Torr och känslig hud.

Användning: Applicera på väl rengjord hud. Ta på masken så den ligger slätt över hela ansiktet och låt verka i 10-20 minuter. Ta sedan av masken och massera in rester av formulan i ansiktet, hals och dekolletage.

25g

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter