Eco Cosmetics

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
  • Mest hjälpsamma positiva
    för 33 månader sedan

    Bra och djurvänligt!

    Bra, djurvänligt alternativ. Återfuktar snabbt och är lätt att smörja in. Kommer inte köpa någon annan produkt än denna för mina tatueringar. :)
    2 gillar

Eco Cosmetics
Tattoo Body Lotion (Spf 10) 200 ml

1 Betyg
94:50Rek. pris 215:-55
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
För daglig vård av huden med Noni, granatäpple och pantenol (provitamin till B5) som skyddar tatueringens färg. Solskyddsfaktor 10 fungerar som ett dagligt uv-skydd och minskar blekningen från solens strålar. 

Noniträdet (Morinda citrifolia) kommer ursprungligen från Australien och fördes vidare till Polynesien med sjöfarare. Tack vare det höga innehållet av essentiella fettsyror tåls juicen och fruktens olja väl av huden, och de har intensivt vårdande egenskaper. Noni ger en snabbare läkning av mikroskador i huden och motverkar att bakterier och virus sprids. Detta innebär att de större fagocyterna blir mer passiva och inte förstör färgen i tatueringen.

För att bäst få fram dessa fördelar har Eco Cosmetics kombinerat Noni med särskilt milda tensider som inte tvättar ur färgen ur huden. Vi har också medvetet undvikit vissa doftoljor, som de från citrusfrukter. Vissa av deras ingredienser skulle kunna motverka bevarandet av färgernas intensitet. Som kontrast som har granatäpple antiinflammatoriska antioxidanter och fytoestrogener som motverkar åldrande av huden. Detta innebär att vår Tattoo hudvårdsproduktlinje ger idealiska egenskaper för hållbar hudvård och att bibehålla tatueringarnas färg och lyster.

200ml

Köps ofta tillsammans

893:50
452:50

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter