ECOCOCO Self Tan Dark Bronze

Bli först med att betygsätta produkten
375:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
ECOCOCO´S Self Tan är en salongsinspirerad formulering, som är skräddarsydd för dem som söker den mörkaste solbrännan. Berikad med seriens signaturingrediens kokosnötsolja, är den här lyxlotionen designad att återfukta din hud medan den ger den ultimata bronznyansen. Bronzern ger direkt färg och fungerar som en guide för ett perfekt, jämnt resultat. Brun utan sol teknologin utvecklas till en djup, mörkare solbränna, som tillåter dig att duscha redan efter två timmar. Boostad med anti-ageing och närande vitmain A, C och E, är den här brun utan solen helt säker att användas både på ansiktet och kroppen. Certifierad organisk kamomill gör att den här formuleringen är perfekt för de med känslig hud. De organiska komponenterna garanterar en gradvis jämn blekning av din solbränna, liksom en vanlig solbränna också gradvis bleknar.

Perfekt för de som vill ha en mörkare solbränna. Appassad för medium till olivfärgad hud. Funkar även för känslig hud.

Användning: För att uppnå ett felfritt brun utan sol resultat, förbered din hud med att använda ECOCOCO Exfolitaing Glove.* Applicera brun utan sol jämnt, utan att missa några områden. * Färgen kommer att utvecklas snabbt och man kan duscha redan efter två timmar. * Tvätta händer noggrant efter applikation. Tillåt brun utan sol att torka på huden innan du klär på dig.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 12 månader sedan

  Känslig hy!

  Hej! Provat massa brun uta sol men får alltid problem med utslag, nästan som allergi. Denna ska va bra mot känslig hy, kan denna passa mig?
  gillar
  • magnus
   Lyko Kundtjänst -
   för 12 månader sedan
   Hej Ida!

   Denna brun utan sol fungerar även om du har en känsligare hy, så den bör passa dig.

   Jag rekommenderar dock att du testar produkten på ett mindre område innan du applicerar den på hela kroppen för att se så att du tål den.
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.