Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Ecoestic
Body Duo

1 Betyg
299:-

Ecoestic BodyWash
Skäm bort dig själv med den lugnande ECOESTIC bodywash som lämnar huden mjuk och smidig. Den lugnande doften av Kamomill och Lavendel fyller din dusch och skapar en sinnesrik stämning. ECOESTIC bodywash innehåller en unik blandning av återfuktande ämnen som absorberas av huden och ger näring på djupet medan du duschar. Få mjukare, lenare hud efter bara en dusch.

Mjuk och krämig rengörare, berikad med Kamomill och Bio Lavendel extrakt, med uppmjukande egenskaper för en mild rengöring.

Användning: Tillämpas på fuktig hud för att skapa ett lätt skum.Skölj noga.

Endast för utvärtes bruk.

500ml

Ecoestic BodyWash
Oavsett hudtyp, livsstil eller omgivning ger ECOESTIC Bodylotion en behaglig känsla för din hud. ECOESTIC effektiva hudvårdsprodukter har ett koncentrat av källvatten som stärker hudens försvar mot fria radikaler och återbalanserar huden tack vare sin rikhet på spårämnen och proteiner. Upptäck en värld av välmående, baserad på fräscha och mjuka konsistenser och se din hud bli synligt renare, sundare och ungdomligare, dag efter dag.

Återfuktande lotion berikad med sheasmör, mandelolja och Hydro Complex som hjälper ger näring åt huden lämnar den mjuk, smidig och sött doftande.

Användning: Applicera på torr hud och massage tills helt absorberad. Utvärtes bruk.

500ml

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter