Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
  • för 3 månader sedan

    Detta kit är guld värt!

    Bara masken i sig gör kittet värt sitt pris, man ser direkt en slätare hy fylld av lyster. Det håller i sig i dagar! Och padsen är helt fantastiska. Och oljorna!!! Om du är ute efter en slätare, fastare hy med massa lyster så är detta kittet för dig!
    Gilla

Elemis
Dynamic Resurfacing
Kit A Smoother-Looking You

1 Betyg
995:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Detta kit innehållandes fyra effektiva favoriter från Dynamic Resurfacing serien avslöjar en jämnare hud med en strålande lyster.
Formulerad med en kraftfull blandning av utjämnande enzymer, sveper denna Dynamic Resurfacing-rutin bort döda hudceller och jämnar ut hudtonen vilket resulterar i en ren och klar hud.Passar alla hudtyper.

Använd Dynamic Resurfacing Facial Wash varje morgon och kväll. Blanda med varmt vatten och massera försiktigt över ansikte, hals och dekolletage. Skölj av och badda torrt.Använd en Dynamic Resurfacing Peel Pad varje morgon och kväll efter rengöring. Svep över ansiktet i cirkulära rörelser med den strukturerade sidan vänd nedåt.
Använd Cellular Recovery Skin Bliss Capsules varje morgon och kväll efter rengöring. Applicera den rosa på morgonen och den gröna kapseln på kvällen. Bryt upp kapseln, värm oljan i handflatorna och applicera på ansikte och hals.
Använd Dynamic Resurfacing Gel Mask två gånger i veckan. Applicera 3-4 pump över ansiktet och undvik ögon- och läppområdet. Avlägsna efter 8-10 minuter med varmt vatten.

Dynamic Resurfacing Facial Wash 30ml
Dynamic Resurfacing Facial Pads 60pkFULL SIZE
Dynamic Resurfacing Gel Mask 50mlFULL SIZE
Cellular Recovery Skin Bliss Capsules 14caps

Köps ofta tillsammans

1194:-
1283:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter