Elemis Life Elixirs Mindful Collection Bath & Shower Elixir

Bli först med att betygsätta produkten
745:-
Fri frakt, kan skickas omgående
LIFE ELIXIRS är serien som är framtagen för ett liv i rörelse. När det finns ett behov av mindfulness, men inte tid. När välmående eftersträvas men stress dominerar. Oavsett om du vill lugna sinnet eller harmonisera din inre dynamik eller skapa ett skarpt fokus, är LIFE ELIXIRS produkter ett steg in i framtiden med den kraftfulla vetenskapen från det förflutna.

Fem känslosamma doftkombinationer som stöttar dig under din dag och hjälper dig att hitta tillbaka till dig själv. Oavsett vad du behöver och när du behöver det.

Tune in to you.
Calm är den rogivande sammansättning av salvia, lavendel och rosenträ som tar dig tillbaka till lugnet när pressen när vardagslivet hopar sig. Skapa en oas av lugn och en fristad för sinnet.

Clarity är den uppiggande sammansättning av pomerans, kardemumma och ingefära som hjälper dig att uppnå mindfulness, rensa tankarna och skärper ditt sinne.

Fortitude är den stärkande sammansättning av geranium, cederträ och Ylang ylang förankrar dig och ger dig styrka. Känn dig jordad, beslutsam och stark ända in i ryggmärgen.

Embrace är den upplyftande sammansättning av vetiver, söt frankincense och kraftig rosépeppar som inspirerar till en känsla av äventyr.

Sleep är den djupt avslappnande sammansättning av patchouli, elemi och palmarosa som är bevisat* att du känner dig lugn, avslappnad, och utvilad.

Calm Bath & Shower Elixir 6ml e 0.2 US fl. oz.
Clarity Bath & Shower Elixir 6ml e 0.2 US fl. oz.
Fortitude Bath & Shower Elixir 6ml e 0.2 US fl. oz.
Embrace Bath & Shower Elixir 6ml e 0.2 US fl. oz.
Sleep Bath & Shower Elixir 6ml e 0.2 US fl. oz.

Bath & Shower Elixirs rekommenderas inte under graviditet.
Detta enbart som försiktighetsåtgärd. Inte för att var och en av ingredienserna har för hög koncentration, utan för att sammansättningen blir mycket aktiv. Under graviditet rekommenderar vi Japanese Camellia Body Oil för att förbättra hudens elasticitet och motverka bristningar och Skin Nourishing Milk Bath för att ge näring, återfukta och vårda huden.

*Oberoende konsumentstudie av Sleep Bath & Shower Elixir aroma, baserad på 60 personer under 1 veckas användning.

ANVÄNDNING
Tillsätt 3 fulla kapsyler under rinnande vatten, eller applicera direkt på huden under duschen.

MINDFULNESS TIPS
Stanna upp, slut ögonen, slappna av i axlarna och andas lugna djupa andetag. Vid rastlösa nätter, stäng av ditt sinne och låt dig flyta iväg mot en rofylld natt.

5x6ml
  • Kategori:Bad
  • Artikelnummer:
    2011-271-0000

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.