1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.3

Baserat på 36 betyg
7
5
6
7
11
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 10 månader sedan

  Använder för ögonbrynen

  Köpte "e.l.f.Cream Eyeliner Black" för ögonbrynen och det funkar utmärkt och får 5 stjärnor som ögonbrynssmink.

  #tävling
  6 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 35 månader sedan

  dålig borste

  borsten som ingår är inte speciellt lätt att använda. antar att med lite övning så kanske det går bättre, men jag är ändå rätt hyfsad på att använda mig av liquid eyeliners och jag tyckte att den här borsten var jättejobbig. den är liksom inte skarp nog? så jag fick inte riktigt till nån snygg vinge. själva produkten satt fast rätt bra på huden när jag försökte ta bort mitt eyeliner-kladd, så antar att om en har en borste som en behärskar är eyelinern kanske helt ok?
  4 gillar
 • för 1 månad sedan

  Prisvärt alternativ

  Helt okej att använda till ögonbrynen istället för dyrare pomades. Sitter inte riktigt lika bra (därav det lägre betyget), men har en trevlig konsistens och torkar inte ut så snabbt i burken. Medföljande penseln är bra på resa. Kommer nog köpa denna igen! #tävling
  Gilla
 • för 11 månader sedan

  Ojämn kvalitet

  Har köpt både Punk Purple och Teal Tease. Punk Purple är väldigt mjuk och krämig. Teal Tease är smulig. Fina färger, men upplever dem svåra att jobba med. Har provat medföljande borste, egen pensel och fingrar. Sitter inte så bra heller.
  Framförallt borde e.l.f. ta tag i att jobba med sina förpackningar. Det är inte rimligt att ha en förpackning som är tre ggr så stor som själva produkten. Det är miljövidrigt och slösaktigt med både ekonomiska och materiella resurser.
  2 gillar
 • för 18 månader sedan

  TIPS

  Använder produkten till ögonbrynen och den funkar suveränt. Har inte försökt att använda den som eyeliner så kan inte yttra mig om det. Produkten är krämig och lätt att arbeta med. Väldigt dryg produkt.
  1 gillar
 • för 21 månader sedan

  Prisvärd!

  Otroligt bra eyeliner för det priset. Den blir riktigt svart och håller hela kvällen. Dessutom är den lätt att applicera. Testade aldrig borsten som följde med utan beställde en flat brush också från e.l.f. som är riktigt bra! #tävling
  1 gillar
 • för 21 månader sedan

  Lite torr

  Den är bra när man börjar med eyeliner för att den inte är så lättflytande. Funkar bra för att göra vingar men kan vara bra att fylla i med en annan eyeliner som flyter lättare. Men superbra för en outline! Håller tyvärr inte så bra, men den smetar inte ut sig lätt! #tävling
  2 gillar

e.l.f.
Cream Eyeliner Teal Tease

36 Betyg
39:-Rek. pris 59:-30
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Denna cream eyeliner skapar mjuka, definierade och exakta linjer. Skyddar mot buktiga och böjda ögonbryn och ger vattentät täckning hela dagen, skyddar mot svett, tårar och regn! Användning:
Applicera tunna eller tjocka linjer. Lutande borste ingår inte.
Innehåller inte parfym.
 • Kategori:Eyeliner
 • Artikelnummer:
  1751-103-0006

Köps ofta tillsammans

58:-
82:50

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter