1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.3

Baserat på 34 betyg
6
6
5
7
10
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 23 månader sedan

  ❤️

  Älskar elf och deras eye liner, dom är mjuk och färgen fäster färgen så bra, kladdar heller inte ut. Elf eye liner är den ända eye liner jag använder, även toppen som budget alternativ för oss studenter.
  3 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 26 månader sedan

  dålig borste

  borsten som ingår är inte speciellt lätt att använda. antar att med lite övning så kanske det går bättre, men jag är ändå rätt hyfsad på att använda mig av liquid eyeliners och jag tyckte att den här borsten var jättejobbig. den är liksom inte skarp nog? så jag fick inte riktigt till nån snygg vinge. själva produkten satt fast rätt bra på huden när jag försökte ta bort mitt eyeliner-kladd, så antar att om en har en borste som en behärskar är eyelinern kanske helt ok?
  4 gillar
 • för 3 veckor sedan

  Använder för ögonbrynen

  Köpte "e.l.f.Cream Eyeliner Black" för ögonbrynen och det funkar utmärkt och får 5 stjärnor som ögonbrynssmink.

  #tävling
  1 gillar
 • Ojämn kvalitet

  Har köpt både Punk Purple och Teal Tease. Punk Purple är väldigt mjuk och krämig. Teal Tease är smulig. Fina färger, men upplever dem svåra att jobba med. Har provat medföljande borste, egen pensel och fingrar. Sitter inte så bra heller.
  Framförallt borde e.l.f. ta tag i att jobba med sina förpackningar. Det är inte rimligt att ha en förpackning som är tre ggr så stor som själva produkten. Det är miljövidrigt och slösaktigt med både ekonomiska och materiella resurser.
  Gilla
 • för 3 månader sedan

  Kladdigt

  Tänkte att den skulle ha ungefär samma konsistens som en browgel, försökte alltså använda detta till mina ögonbryn då jag aldrig lyckats hitta en vegansk svart browgel, men denna var väldigt svår att jobba med och hade en mer kladdig konsistens som inte fungerade så bra att applicera. Fungerade inte heller som eyeliner på mig. Tråkigt. #tävling
  Gilla
 • för 8 månader sedan

  TIPS

  Använder produkten till ögonbrynen och den funkar suveränt. Har inte försökt att använda den som eyeliner så kan inte yttra mig om det. Produkten är krämig och lätt att arbeta med. Väldigt dryg produkt.
  1 gillar
 • för 12 månader sedan

  Prisvärd!

  Otroligt bra eyeliner för det priset. Den blir riktigt svart och håller hela kvällen. Dessutom är den lätt att applicera. Testade aldrig borsten som följde med utan beställde en flat brush också från e.l.f. som är riktigt bra! #tävling
  1 gillar

e.l.f.
Cream Eyeliner Teal Tease

34 Betyg
39:-Rek. pris 59:-30
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Denna cream eyeliner skapar mjuka, definierade och exakta linjer. Skyddar mot buktiga och böjda ögonbryn och ger vattentät täckning hela dagen, skyddar mot svett, tårar och regn! Användning:
Applicera tunna eller tjocka linjer. Lutande borste ingår inte.
Innehåller inte parfym.
 • Kategori:Eyeliner
 • Artikelnummer:
  1751-103-0006

Köps ofta tillsammans

68:-
77:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019