Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4.7

Baserat på 13 betyg
0
0
1
2
10
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 17 månader sedan

  Perfekt!

  Den såg så fet ut men den är bara tjock i botten sen smalnar den av till toppen vilken gör den stabil men precis. Perfekt för under ögonen!
  7 gillar
 • för 2 månader sedan

  Kanonbra!

  Jag brukar typ aldrig ha ögonskugga, så jag är verkligen inget proffs på det, men denna borste tycker jag funkar riktigt bra! Den ser ganska tjock ut på bild, men det är den inte i verkligheten. Superbra!
  #tävling
  Gilla
 • för 9 månader sedan

  Nöjd

  Fungerar bra och kvaliten är också bra. För den som inte vill lägga hundratals kronor på en borste är elf absolut ett bra alternativ.
  2 gillar
 • för 17 månader sedan

  Gör sitt jobb

  Billig, tålig och den gör det som den ska göra! Den är lite hård, men det gör den bara enklare att styra då man ska smudga.
  7 gillar
 • för 25 månader sedan

  Älskar!!

  Använder den som contour på näsan så bra den är för just det!
  6 gillar

e.l.f.
Smudge Brush

13 Betyg
29:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Den här korta, böjda penseln har den perfekta formen för att sudda ut färg längs franslinjen, för en sotig look. De täta borsten applicerar exakt rätt mängd färg, för intensiv färg eller utsuddade linjer. Perfekt för att framhäva och definiera ögonen.

Alla professionella sminkborstar från e.l.f. har utformats och testats av vårt professionella team med makeupartister. Varje borste har en ergonomisk design som ligger perfekt i handen och underlättar ett felfritt resultat, varje gång.

Användning:
Applicera en mörk ögonskugga på franslinjen och sudda ut genom att föra penseln fram och tillbaka, tills du är nöjd med intensiteten. Du kan även göra kräm- eller penneyeliner mjukare genom att sudda ut kanterna,och på så sätt skapa en sotig look. Applicera färgen på ögonlocket, precis nedanför ögonbrynsbenet, och sudda ut på samma sätt som ovan, för att definiera och framhäva ögonen.

 • Kategori:Eyeliner
 • Artikelnummer:
  1751-292-0000

Köps ofta tillsammans

78:-
107:90

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019