Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

2.8

Baserat på 52 betyg
17
6
10
8
11
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 25 månader sedan

  Perfekt för en on point eyeliner men..

  Den här är eyeliner är så enkelt att få en perfekt wing. Hur den är formad så gör det enkelet att kontrollera hur man vill ha det. Dock tycker jag den ger lite grå färg men det kan man enkelet fylla i med en svart skugga.
  6 gillar
 • för 1 månad sedan

  Värdelös

  Torr och ger en grådassig färg. Går inte att gå över samma ställe då tippen tar med sig färgen. Försökte att trycka ut färg på handen för att kunna få färg på tippen men den torkar oerhört snabbt så det var inte ngn bra lösning. Minsta fukt får den dessutom att smeta.
  Rekommenderar inte denna alls utan det blir sophinken direkt.
  1 gillar
 • för 1 månad sedan

  Bra

  Denna produkt är bra men inte helt perfekt för mig. Vill ha mer svart kolfärg. Kändes lite torr, den är nog super till nybörjare. Köpte för prova något nytt. Använder den tills den är slut. #tävling
  Gilla
 • för 2 månader sedan

  Riktigt dåligt pigment

  Den här gick knappt att använda, ett par gånger i början fick jag ut nån enstaka bra linje. Men den pudrar sig om man försöker gå över ett område igen.
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Helt okey

  Absolut bra eyeliner ifall man är nybörjare eller om man tycker det är allmänt svårt att applicera. Färgen är något svag, men det gör inte mig något #tävling
  Gilla
 • Extremt torr

  Den gick inte alls att använda den. Vet inte ifall jag fick något fabriksfel. Det var som att det inte fanns tillräckligt med produkt i eller att allt hade torkat ut. Jag lyckades få på några gråa drag i början men dem torkade snabbt och när jag försökte applicera på mer så åkte den torra eyelinern bort och lämnade hål. Den fungerade mer som ett sudd än en eyeliner. Det här hände redan vid första användningen.
  Gilla
  • Frisör på Lyko
   för 7 månader sedan
   Hej Alondra! Om du misstänker att du mottagit en defekt produkt så tveka inte att registrera en reklamation så att vi kan kolla över detta. En reklamation registrerar du via ditt konto på vår hemsida.
   Gilla

e.l.f.
Intense Ink Eyeliner Blackest Black

52 Betyg
47:20Rek. pris 59:-
Fri frakt, kan skickas omgående
E.L.F. Intense Ink Eyeliner är snabbtorkande och har en långvarig färg. Perfekt eyeliner för att skapa en snygg eller fet linje med precision. Den glider på smidigt utan kladd eller ludd.
 • Kategori:Eyeliner
 • Artikelnummer:
  1751-280-0002

Köps ofta tillsammans

126:40
143:40

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019