1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

3.7

Baserat på 36 betyg
3
5
6
8
14
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 13 månader sedan

  Gillar 👍👍

  Mycket bra med många användningsområden. Plockar upp perfekt mängd skugga och funkar riktigt bra för det ultimata priset 👌#tävling
  4 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 13 månader sedan

  Ok men ändå inte

  Man kan lägga ögonskugga med den, men det blir inte superbra.
  Min gick sönder första gången jag skulle använda den trots mina lätta tag. Rekommenderar inte trots det låga priset, finns bättre budget varianter👎#tävling
  2 gillar
  • för 3 månader sedan
   Min borste släppte på exakt samma ställe som din vid uppackning; jag satte fast med lite papper i skaftet. Helt oki borste, men trist att det verkar finnas minst 1 omgång felaktiga hos Lyko.
   Gilla
 • för 14 månader sedan

  Mjuuuuk

  Alla elf’s borstar är så himla mjuka. Och lätta att rengöra! Dessutom otroligt bra pris (och bra för priset!). Perfekt längd på ”stråna” så att det inte blir för långt eller för kort och hårt. Gör det den ska! #tävling
  2 gillar
 • för 15 månader sedan

  Bra

  Den gör sitt jobb
  2 gillar
 • för 16 månader sedan

  För hård

  Denna borsten är väldigt hård och platt för att vara en blending brush vilket gör den otroligt svår att ”blenda” med. Den plockar upp väldigt mycket produkt men tappar det så fort man kommer i kontakt med ögonlocket vilket gör att man får överflödig ögonskugga överallt där man inte vill ha det.
  #tävling
  Gilla
 • för 18 månader sedan

  Nöjd!

  Bra borste med precision som gör det lätt att applicera ögonskuggan. Enligt mig bra form på borsten också. Metalldelen med själva bortsstråna var dock av från skaftet när jag fick hem mitt paket, men tänker att det ska väl gå att limma fast.
  3 gillar
 • för 21 månader sedan

  Bra

  Väldigt skön borste som blendar fint!
  2 gillar

e.l.f.
Blending Eye Brush

36 Betyg
29:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Blending Eye borste används efter du applicerat din ögonskugga för att få en naturlig finish. Denna borste kan även användas till concealar, både pulver och flytande.

Alla e.l.f. professionell makeup borstar har designats och testats av våra professionella makeup artister. Varje pensel är ergonomiskt utformad för att passa perfekt i handen och underlätta en perfekt finish med varje applicering.

Köps ofta tillsammans

74:-
181:20

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019