Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

e.l.f. Eye Crease Brush

17 Betyg
14:50Rek. pris 29:-50

Blandar veck och hörnen i ögat. Denna borste plockar upp ögonskuggan och sveper den på ögonlocket för att skapa en markant definition. Perfekt för för en rökig effekt.

Alla e.l.f. professionell makeup borstar har designats och testats av våra professionella makeup artister. Varje pensel är ergonomiskt utformad för att passa perfekt i handen och underlätta en perfekt finish med varje applicering.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

3.3

Baserat på 17 betyg
0
4
5
7
1
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 8 månader sedan

  Bra

  Använder den mest för att lägga på highlighter inne i ögonvrån, på näsan och under ögonbrynen, eller blanda ögonskugga, vilket den funkar väldigt bra för! #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 19 månader sedan

  Bättre förklaring/bild

  Borde finnas utförligare förklaring typ mått lr bild ovanifrån på borstarna så man ser vilka borstar som är platta å vilka som är runda ist för att gissa sig fram:/ denna blev en misslyckad gissning.. kmr prova klippa den så den kanske går använda till det jag tänkt mig.. svårt att avgöra vilken borstens storlek via en bild bara..
  gillar
  • maria
   Lyko Kundtjänst -
   för 19 månader sedan
   Hej Linnea. Tack för bra feedback. Vi tar med oss detta. Allra oftast har vi dock endast leverantören/tillverkarens bilder att tillgå. Kom ihåg att man alltid har full returrätt i 14 dagar, i händelse av exempelvis felköp. En retur registreras enkelt under Mina Sidor / Orderhistorik / Returnera. Följ instruktionerna och invänta mailsvar från vår returavdelning. Vi står givetvis för returfrakten. :) //Maria, kundtjänst
   gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 5 månader sedan

  Helt ok

  Man får vad men betalar för i detta fall. En helt ok produkt men en för min del lite för hårda strån. Lätt att applicera med, där gör den sitt jobb. Men svår att skugga med.

  #tävling
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 18 månader sedan

  Njae

  Jag älskar billiga borstar och tycker många av de gör ett alldeles utmärkt jobb men tyvärr var den här hårdare än jag tänkt mig och samtidigt lite klumpig att jobba med. Är man kunnig när det kommer till makeup kan man säkert få det att funka alldeles utmärkt men för mig blev det lite för mycket jobb i uppförsbacke. Påminner om Sigmas domed utility brush E34 om man vill ha en jämförelse i form, inte densitet etc.

  Ett tips är att titta på Elfs studio borstar (de svarta) - fortfarande billiga men bättre kvalité!
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 18 månader sedan

  Hård men bra!

  Väldigt hård borste, den är INTE platt som jag trodde men bra ändå
  gillar
  för att lämna en kommentar
 • för 28 månader sedan

  Helt ok

  Jag vet inte om jag skulle kalla det här för en crease brush, men jag har fått användning av den ändå. Den funkar bra att lägga detaljer med: en skugga precis i yttre hörnet eller under nedre fransraden, till exempel.
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019