1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

2.7

Baserat på 35 betyg
7
12
5
5
6
Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 14 månader sedan

  Prisvärd och super

  Detta är andra gången jag köper denna produkten och jag är supernöjd. Blir aldrig missnöjd med E.L.F's produkter! #tävling
  5 gillar
 • Mest hjälpsamma negativa
  för 14 månader sedan

  Funkar inte

  Den luktar gott, och den stickande känslan får en att tro att den fungerar, men det gör den inte. För det billiga priset får man väl det man betalar för. Nej jag rekommenderar den inte då det inte blir nån skillnad alls.
  2 gillar
 • för 1 månad sedan

  Min favorit

  Köper denna produkt bara för plumpern! Fungerar både för att få fylligare läppar under dagen (brukar ha med den i väskan för att bättra på), förstärker ens naturliga läppfärg och fungerar också bra som lipsyl! Älskar!
  Gilla
 • för 4 månader sedan

  Ok

  Ok Plumper. Tycker att jag ser en liten skillnad på läpparnas fyllighet. Bränner lite på läpparna men absolut inte outhärdligt. Effekten håller kanske inte i sig så länge men precis som andra läppglans så fyller man ju på under dagen. Doftar gott, typ kanel eller pepparkaka :-)
  Absolut prisvärd.
  Gilla
 • för 20 månader sedan

  Värdelös

  Stiften är så smala att de bryts av direkt.
  1 gillar
 • för 23 månader sedan

  Älskar juldoften

  Luktar jul!! Bränner lite i början men väldigt, väldigt kort och tycker inte att den förstorar läpparna alls. På ena sidan finns en primer som jag mest upplever gör läppstiftet över ljusare - men det kan ju vara användbart för en annan! :)
  Gilla
 • för 23 månader sedan

  Prisvärd!

  En otroligt prisvärd plumper!

  Sticker en aning men lämnar läpparna med ett otroligt resultat trots det låga priset. Läpparna blir härligt fylliga varje gång man fyller på.
  3 gillar

e.l.f.
Lip Primer & Plumper Natural

35 Betyg
59:-
Beskrivning
Ingredienser
Uppnå längre livslängd på din läppfärg och få sexiga plumpade läppar. Denna Primer skapar en bas för läppfärg. Kanel doftande plumper förbättrar dina läppar med en subtil förstorande pirrande effekt för fylligare, större läppar.
 • Kategori:Plumper
 • Artikelnummer:
  1751-115-0000

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019