Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Elixir Cosmeceuticals Ultradefense SPF 30 50ml

1 Betyg
790:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Välj storlek

50 ml200 ml
Beskrivning
Ingredienser
Första solkrämen i Skandinavien med reparerande enzymer! En unik kräm med trippel skydd. Innehåller både UVA/UVB- filter, en mix av olika antioxidanter och DNA- reparerande enzymer. Skyddar och förebygger hudcancer. Enzymerna reparerar tidigare solskador och saktar ner åldringsprocessen i huden. Krämen innehåller liposomer så att de aktiva ingredienserna kan tränga djupare ner i huden för maximal effekt. Studier visar att sammansättningen i denna kräm reducerar solskador med 50% själv utan solkyddsfaktor. Med SPF 30 i tillägg ger denna krämen trippelskydd.

Passar de flesta hudtillstånd
Tillför fukt
Trippelskyddande mot UVA/UVB
Förebygger och reparersr solskador

Användning: Perfekt som dagkräm året runt. utmärkt att använda vid solexponering. Krämen är anpassad för ansiktet, men kan med stor fördel användas på hela kroppen. Upprepa appliceringen av krämen ofta vid solexponering. Använd gärna Ceactil Everyday Serum under, för ännu bättre effekt.

50ml
 • Kategori:Solskydd
 • Artikelnummer:
  2143-129-0050
2 användarbilder
Elixir Cosmeceuticals

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1
 • Mest hjälpsamma positiva
  Medarbetare på Lyko -
  för 4 månader sedan

  En dagkräm som ALLA bör ha!

  En dagkräm som gör dig "yngre", reparerar, återfuktar och SKYDDAR! Vad mer vill du ha??

  Elixir Cosmeceuticals är utvecklad av norska hudläkare i Norge, där serien blivit ledande inom cosmeceuticals. I Sverige sägs den vara ”Dr. Obagis lillasyster (alltså ZO Skin Health), kul för det är riktigt bra produkter. Alla aktiva ingredienser i produkterna har en effekt som är dokumenterad genom forskning. Ingredienser är tillexempel A-vitamin, glykolsyra, antioxidanter och enzymer. Elixirs filosofi är att bibehålla och förebygga framtida skador. Dessutom finns skräddasydda hudprogram som anpassas efter hudtillstånd inte hudtyp. Smart eftersom huden ständigt förändrar sig. Väldigt aktiva produkter, därav namnet cosmeceuticals.

  Elixir ULTRADEFENSE SPF 30 passar de flesta hudtillstånd. Är fuktighetsgivande och har ett trippelt skydd mot UVA/UVB-strålar. Förebygger och reparerar solskador.

  Första solkrämen i Skandinavien med reparerande enzymer! En unik kräm med trippel skydd. Innehåller både UVA/UVB- filter, en mix av olika antioxidanter och DNA- reparerande enzymer. Enzymerna ska reparera tidigare solskador och saktar ner åldringsprocessen i huden. Krämen innehåller liposomer så att de aktiva ingredienserna kan tränga djupare ner i huden för maximal effekt. Studier visar att sammansättningen i denna kräm reducerar solskador med 50% själv utan solkyddsfaktor. Med SPF 30 i tillägg ger denna kräm trippelskydd. (Wohoo!!)

  Jag ÄLSKAR denna! Går snabbt in i huden och perfekt som makeupbas. Det enda dåliga är att den har tagit slut...
  gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2018