Elixir Cosmeceuticals

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?

Betyg & kommentarer

4

Baserat på 1 betyg
0
0
0
1
0
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • för 13 månader sedan

  Jaha, här hade vi 50 ml för 990 kr 😳

  Nej, jag vill ha beviset först, INNAN jag betalar nästan 1.000 kr för en 50 ml tub med en ”mirakelkräm” med spf 50 för ansiktet.
  Den håller ju bara i 12 mån, sedan är solskyddet förstört & krämen meningslös att använda.

  Men med tanke på hur mycket kräm man behöver varje dag (under våren/sommaren), inte ens jag, med soleksem pga kronisk nässelfeber & överkänslig hy som kan reagera riktigt illa på vad som helst, behöver inte spf 50 under hösten/vintern, max spf 30. Under den mörkaste tiden räcker det med att jag bara är sminkad, är sällan ute när solen väl skiner på vintern.

  Men det är jävligt jobbigt med all allergi & hudreaktioner när jag vill kunna testa nya produkter, för jag har ingen ”äkta” allergi & astma, bara oerhört överkänsliga slemhinnor, ögon & hy pga hEDS 😢
  Så jag vet ALDRIG exakt vad jag reagerar på & nu har jag även blivit sämre för varje år, t ex tar snart pollensäsongen livet av mig & det finns även ”pollen” (mögelsporer) från bl a förmultnande växter & löv, under hela hösten, som man (jag givetvis!) kan reagera illa på 😟

  Så givetvis skulle jag aldrig spendera nästan 1.000 kr för denna kräm, när jag inte ens vet om jag tål den så jag kan använda upp tuben inom 12 mån!

  Och snälla, tala om för mig hur man applicerar ett nytt lager med spf ÖVER allt smink efter bara några få timmar?!
  Mineralpuder med spf i funkar inte, för torr hy. Köpte Filorgas svindyra ansiktsspray, dumt nog ännu 1 flaska på rea, innan jag hann testa den första, som är totalt värdelös.
  Fett solkrämsspray över hela ansiktet som totalt förstörde sminkningen, blev bara en vit & fet oljehinna på huden som rann
  Håret sprayades också; nytvättat, precis färdigstylat hår blev så fett att jag fick tvätta håret & börja om.
  Lyckligtvis hade jag inte bytt om till vanliga kläder, skulle precis göra det. Men sprayade även ner hela övre delen av bröstkorgen, mer än dekolletaget, när jag ENDAST sprayade ANSIKTET!
  Ren jävla, för dyr skit! Filorga som har så bra rykte! 😳😟
  Gilla

Elixir Cosmeceuticals
Ultradefense SPF 50 50 ml

1 Betyg
990:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Maxskyddande solskyddskräm, med trippelskydd mot UVA- och UVB-strålar (kemikaliskt och fysikaliskt) i en blandning av enzymer och antioxidanter. Innehåller samma reparerande enzymer enzymer och antioxidanter som Ultradefense Repair Gel. Har en lätt konsistens som passar alla hudtillstånd. Krämen jobbar skyddande och reparerande samtidigt som den upprätthåller en frisk och sund hud.

Passar de flesta hudtyper
Återfuktande
Trippelskyddande mot UVA/UVB-strålar
Förebygger och reparerar solskador

Användning:
Passar utmärkt att använda som din dagliga hudkräm året runt. Perfekt att använda som solkräm vid solning. Upprepa applicering ofta under direkt solexponering. Använd gärna Ceactil Everyday Serum under för att få ett ännu starkare skydd.

50ml
 • Kategori:Ansikte
 • Artikelnummer:
  2143-128-0050

Köps ofta tillsammans

1319:-
1840:-

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter