Elixir Cosmeceuticals Ultradefense SPF 50 50ml

Bli först med att betygsätta produkten
990:-
Fri frakt, kan skickas omgående
Beskrivning
Ingredienser
Första solkrämen i Skandinavien med reparerande enzymer! En unik kräm med trippel skydd. Innehåller både UVA/UVB- filter, en mix av olika antioxidanter och DNA- reparerande enzymer. Skyddar och förebygger hudcancer. Enzymerna reparerar tidigare solskador och saktar ner åldringsprocessen i huden. Krämen innehåller liposomer så att de aktiva ingredienserna kan tränga djupare ner i huden för maximal effekt. Studier visar att sammansättningen i denna kräm reducerar solskador med 50% själv utan solkyddsfaktor. Med SPF 50 i tillägg ger denna krämen trippelskydd.

Passar de flesta hudtillstånd
Tillför fukt
Trippelskyddande mot UVA/UVB
Förebygger och reparersr solskador

Användning: Perfekt som dagkräm året runt. Utmärkt som solskydd i direkt solning. Krämen är för ansikt. Upprepa insmörjningen av krämen ofta vid solexponering. Använd gärna Ceactil Everyday Serum under, för ännu starkare effekt.

50ml
 • Kategori:Ansikte
 • Artikelnummer:
  2143-128-0050
Elixir Cosmeceuticals

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
1985:-

Köps ofta tillsammans

Pris för allt
2560:-

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder
 • för 3 månader sedan

  Jaha, här hade vi 50 ml för 990 kr 😳

  Nej, jag vill ha beviset först, INNAN jag betalar nästan 1.000 kr för en 50 ml tub med en ”mirakelkräm” med spf 50 för ansiktet.
  Den håller ju bara i 12 mån, sedan är solskyddet förstört & krämen meningslös att använda.

  Men med tanke på hur mycket kräm man behöver varje dag (under våren/sommaren), inte ens jag, med soleksem pga kronisk nässelfeber & överkänslig hy som kan reagera riktigt illa på vad som helst, behöver inte spf 50 under hösten/vintern, max spf 30. Under den mörkaste tiden räcker det med att jag bara är sminkad, är sällan ute när solen väl skiner på vintern.

  Men det är jävligt jobbigt med all allergi & hudreaktioner när jag vill kunna testa nya produkter, för jag har ingen ”äkta” allergi & astma, bara oerhört överkänsliga slemhinnor, ögon & hy pga hEDS 😢
  Så jag vet ALDRIG exakt vad jag reagerar på & nu har jag även blivit sämre för varje år, t ex tar snart pollensäsongen livet av mig & det finns även ”pollen” (mögelsporer) från bl a förmultnande växter & löv, under hela hösten, som man (jag givetvis!) kan reagera illa på 😟

  Så givetvis skulle jag aldrig spendera nästan 1.000 kr för denna kräm, när jag inte ens vet om jag tål den så jag kan använda upp tuben inom 12 mån!

  Och snälla, tala om för mig hur man applicerar ett nytt lager med spf ÖVER allt smink efter bara några få timmar?!
  Mineralpuder med spf i funkar inte, för torr hy. Köpte Filorgas svindyra ansiktsspray, dumt nog ännu 1 flaska på rea, innan jag hann testa den första, som är totalt värdelös.
  Fett solkrämsspray över hela ansiktet som totalt förstörde sminkningen, blev bara en vit & fet oljehinna på huden som rann
  Håret sprayades också; nytvättat, precis färdigstylat hår blev så fett att jag fick tvätta håret & börja om.
  Lyckligtvis hade jag inte bytt om till vanliga kläder, skulle precis göra det. Men sprayade även ner hela övre delen av bröstkorgen, mer än dekolletaget, när jag ENDAST sprayade ANSIKTET!
  Ren jävla, för dyr skit! Filorga som har så bra rykte! 😳😟
  gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 3 månader sedan
   Hej Lindha, jag förstår dig. Det är jättesvårt när man inte har någon möjlighet att få testa produkterna. Du får gärna mejla oss på hudterapeuten@lyko.se då jag har kontaktat Elixir om det möjligtvis finns några varuprover på denna produkt. Hör av dig till oss så kan jag kontakta dig vidare via mejl.
   gillar
  • johanna
   Hudterapeut på Lyko -
   för 3 månader sedan
   Kan även passa på att tipsa dig om denna underbara produkt som innehåller SPF 30 och är ett mineralpuder: https://www.lyko.se/eminence/eminence-organics-mineral-found.-honey-a
   gillar
  för att lämna en kommentar

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019
Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.