Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Elizabeth Arden Beautiful Color Eye Shadow 01 Bone

1 Betyg
240:-
Fri frakt, kan skickas omgående

Fler nyanser

Elizabeth Arden Beautiful Color Eye Shadow
Beautiful Color Eye Shadow har en silkeslen konsistens som är läcker och lyxig. Den vackra ögonskuggan lägger sig inte i de tunna hudvecken utan ljusar upp och lyfter ögonkonturen och ger ett fräscht utseende. Färgintensiteten är enkel att justera så att du kan variera din look efter humör. Beautiful Color Eye Shadows finns som både singel och duo båda varianterna levereras i det glamourösa nya guld- och silverfärgade etuiet med inbyggd spegel. Singlarna innehåller en enkel skumapplikator och duo-skuggorna har en dubbel skumapplikator samt en borste så att du kan skapa många olika vackra stilar.

2,5 g

Huvudingredienser:

  • Retinyllinoleat: Vårt exklusiva A-vitaminderivat slätar ut och stramar varsamt upp huden samt slätar ut linjer och rynkor. 
  • C- och E-vitamin: Antioxidanter som bidrar till att skydda huden mot miljömässiga skador. 
  • Avancerad pigmentteknologi: Täcker alla pigmentpartiklar med en blandning av silkeslen silikon, retinyllinoleat och antioxidanter, vilket ger en lyxig och supermjuk konsistens. När du applicerar ögonskuggan lägger färgpartiklarna sig i ett fint lager på ögonlocket istället för att samlas i de tunna, små vecken.

Vikt: 2,5 g

Användning:
Ögonskuggorna kan appliceras i flera lager så att du kan skapa olika stilar, de har en fantastisk färgmättnad och håller sig vackra hela dagen och långt in på kvällen. Den släta konsistensen gör att den lyxiga ögonskuggan inte lägger sig i de fina linjerna och serien finns i olika finisher som alla slätar ut, lyfter och gör ögonkonturen ljusare.

Gåva på köpet

Få en necessär från Elizabeth Arden vid köp för minst 550 kr från Elizabeth Arden.

Betyg & kommentarer

Betygsätt produkten
Ditt betyg
Lägg till bilder

5

Baserat på 1 betyg
0
0
0
0
1

Bli först med att ge din åsikt om produkten

Användarbilder

Ladda upp dina egna bilder

Ladda upp din egen bild av produkten. Eller varför inte resultatet av när du använt den?
40 BUTIKER
Nyheter och erbjudanden
Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2019