1 användarbild

Användarbilder

Betyg & kommentarer

5

Baserat på 11 betyg
0
0
0
0
11
Betygsätt produkten
Lägg till bilder
Ditt betyg
 • Mest hjälpsamma positiva
  för 26 månader sedan

  *****

  Jättebra
  5 gillar
 • för 15 månader sedan

  Så bra!!!

  Finns verkligen inget negativt att säga om produkten, det luktar fräscht och återfuktar läpparna på djupet. Det jag brukar kolla efter i läppåterfuktande produkter är hur dom presterar efter 1-2 h, det jag oftast har märkt är att det bildas ett slags slemmigt lager vid inner kanten av läppen som man liksom kan skrapa bort, vet inte om det bara är jag som är speciell i den fronten men det händer mig om jag använder dåliga läpp produkter. I det här fallet så händer inte det mig, vilket jag älskar!! En annan sak jag märkt är hur krämen typ reagerar på kroppstemperaturen på fingret, det bara smälter och glider så enkelt på läpparna. Verkligen en toppen produkt!
  2 gillar
 • för 30 månader sedan

  Jättebra!

  Jag brukar ha mycket problem med läpparna när det börjar bli kallt och torrt i luften, men den här känns så skön. Dryg, luktar gott och jag märker hur den går in i läpparna, och inte bara lägger sig som en hinna på. Än så länge bara tummar upp!
  Gilla
 • för 32 månader sedan

  Bäst!

  Den här produkten är så bra. När det börjar bli kallt ute så håller den läpparna återfuktande och den är dryg och luktar gott.
  4 gillar

Elizabeth Arden
Eight Hour Cream Intensive Lip Repair Balm 12 ml

11 Betyg
275:-
Intensive Lip Repair Balm ger läpparna intensiv och hållbar fukt. Den fylliga gelprodukten bidrar till att stärka läpparnas ömtåliga fuktbarriär så att de ser sundare och vackrare ut än någonsin förr.

11,6ml
 • Kategori:Läppar
 • Artikelnummer:
  1099-141-0012

Nyheter och erbjudanden

Anmäl dig för nyhetsbrev och sms här!

Följ oss

Kundtjänst

Copyright 2020
lek loss med 55.OOO skönhetsprodukter